2 showa van Momotaro

2 showa van Momotaro

Af en toe komt er nog een vraag over een koi. Voor mij is de zomer een helse tijd wat betreft de verkoop en moet ik alles in het werk stellen om een verkoop te realiseren.

Langs de ene kant vervelend, langs de andere kant heb ik wat meer tijd om me bezig te houden met andere dingen.

Het is wel een uitgelezen tijd om af en toe wat koi te bowlen die de moeite zijn om te laten zien en die nog altijd de moeite zijn om aan te kopen.

Gisteren heb ik 2 showa in de bowl gezet die nog altijd een bepaalde interesse opwekken, en waarvan je denkt dat ze nog iets in hun mars hebben.

Eén van deze showa blijft me intrigeren en zal altijd een meerwaarde zijn voor je vijver.

Een yondan maruten showa met een voortreffelijk hi, machtige sumi patronen en een totaaluitstraling om U tegen te zeggen.

Het is ook altijd mooi om te zien hoe en wanneer de koi werd aangekocht, en gelukkig kan ik dit laten zien. Noteer 5 april 2016.

Nee hoor, deze wordt absoluut geen jumbo, daar heb je andere cadetten voor nodig, maar dat het een aanwinst is voor je vijver, dat kan ik je op een briefje garanderen.

De 2de showa is een showa die niet doet wat ik haar vraag ! Ik had graag gehad dat het sumi zich zou ontwikkelen, zij het op een bescheiden manier, maar zelfs dat doet ze niet.

Er is een kleine hint dat ze het misschien wel zou willen doen, maar ik betwijfel het. Dit doet echter niets af van de geweldige hi kwaliteit en de bijzonder stevige body van deze showa.

En geloof het of niet, maar hier kan ik geen filmpje bij aankoop van vinden. Wel een filmpje van een maand of 2 later en toeval of niet, hier zwemt ze rond met 2 andere tosai van dat ogenblik.

De ene zwemt bij de Rudy, de andere zwemt heb ik toevallig nog van de week laten zien bij de vijver van Amber en Pierre…toch mooi als je al je koi bijna kent…

Ja, ze zoeken een eigenaar, maar of ik ze zal vinden is nog een open vraag. Heb je een kleinere vijver met niet overdreven veel koi, dan zijn beide zeker een aanrader.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240