25 maart komen ze aan

25 maart komen ze aan

De laatste informatie is dat de koi op 25 maart aankomen. Tegen die tijd zorg ik ervoor dat het weer goed is, zodat we opnieuw volop kunnen genieten van de koi.

Het zal je opgevallen zijn dat ik een beetje afwezig ben geweest de laatste tijd. Dit komt gewoon omdat ik serieus ziek ben geweest, en de inspiratie en de fantasie me gewoon in de steek heeft gelaten. Bovendien moest ik mij dan ook nog eens volledig inzetten voor de opening van de nieuwe zaak van mijn zoon. Het ging ditmaal echt niet... ik voelde me verschrikkelijk beroerd...

Ondertussen heb ik echter het nieuws gekregen dat de koi op 25 maart zullen binnenkomen, en dat geeft toch weer een kick. We zijn volop aan het plannen om de vijvers te reorganiseren om de koi zo goed mogelijk op te vangen. In totaal zullen er een 60-tal koi naar Arendonk komen, waarvan ik er een aantal nog niet op de site getoond heb. Ik wil ditmaal de nieuwsgieirigheid aanwakkeren en een aantal koi voorlopig in het ongewisse laten, om de nieuwsgierigheid aan te scherpen. Een tipje van de sluier is dat het allen Jumbo tosai zijn van 35-40 cm en om je duimen en vingers van af te likken, en voor een acceptabele prijs. Wie ze wil zien, moet op tijd komen kijken, want als je ze niet meer ziet, ben je helaas te laat geweest.

Ik heb op afstand ook een beetje de discussie gevolgd van Kees over de nitraathars en over de probites. Ik wou hier ook graag even iets over zeggen. Ten eerste is het iedereen vrij om zijn eigen mening te hebben en deze te uiten. Ik heb hier zelf geen problemen mee. Wel moet ik even zeggen dat de woordkeuze in het verhaal van de Probites, de woorden zijn van Mike zelf Kees, en niet door mij zijn gekozen. Het is inderdaad wandelende reklame voor probites. Ik wil er echter het volgende aan toevoegen. Ik voer probites vanaf het ogenblik dat ik open ben op aanraden van Rini en Ben, die bij hoog en bij laag beweren dat dit gewoon het beste voer is dat op de markt is. Ik voer zelf geen probites, maar enkel frostbites, en dit op expleciet aanraden van Rini en Ben. Ik kan je wel gedeeltelijk volgen in de prijsstellingen van de voeders, want als je het wel beschouwd is het net zo duur als biefsteak.

Ik heb regelmatig ander voer geprobeerd, en wat me eigenlijk het meeste opvalt is dat ik telkens veel meer onverteerde afvalstoffen in het water zie als ik een ander voer probeer. Ik ga het hier niet over merken hebben, want dan krijg ik weer een hoop kritiek, maar dat zijn mijn vaststellingen.

Wat betreft het aanbieden van nitraatharsen en andere...dat is eigenlijk op vraag van vele mensen die deze produkten willen kopen. Als je ziet dat ik nitraathars goedkoper aanbied, dan dat ik het bij Sibo kan inkopen, dan denk ik ook in het belang van de klanten. Dit is eveneens zo met de probites en andere produkten die ik via de site promoot. Ik doe dit in de eerste plaats in het voordeel van de klanten, en niet in het voordeel van mezelf, alhoewel ik zeker niet heiliger ben dan de paus, en ik er nog steeds iets op zal verdienen, zij het dan wat minder....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240