Gemeen koud

Gemeen koud

Ik ben een vroege vogel. Ik probeer altijd om 6 uur op te staan, zodat ik op tijd mijn visjes kan verzorgen, maar ondanks de stralende zon deze morgen, is het toch nijpend en gemeen koud.

De bakken buiten dampen dan ook als jewelste, het is een mooi, maar tevens ook akelig gezicht, want deze winter eist toch zijn tol. Ik ben blij dat ik de luchtwarmtepomp hebt bij aangeschaft, want zo hebben ze toch op een gemiddelde temperatuur van 12° de winter kunnen doorbrengen.

Langs de andere kant hebben de koi wel een goede doorgewinterde rust en quarantaine achter de rug, en ik kan me niet van de indruk ontdoen, dat ze het eigenlijk goed naar hun zin hebben. Alle koi hebben de winter goed doorstaan, zijn optimaal in gezondheid. Het enige probleem dat ik gehad heb is een ontstoken oog van een koi, dat ondertussen volledig is genezen na een behandeling in overleg met Maarten Lammens, en een koi met een zeer licht irritatie onderaan de buik, dat ik onmiddellijk heb behandeld en dat in zijn genezingsfase zit. Voor de rest kon het niet beter in orde zijn.

Om het koivirus wat aan te wakkeren, en ook om de klanten die hun koi bijna niet te zien krijgen, heb ik toch maar een aantal filmpjes gemaakt van de vijvers, en hopelijk kan je je koi vinden en genieten van je toekomstige vijverpartner.

vijver 7

vijver 4-01

vijver 4-02

vijver 5

vijver 6

vijver 8

Q-bak

Shiba Zakura

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137