2e ZNA Belgian koishow 2012

2e ZNA Belgian koishow 2012

Toch nog even vermelden dat de 2de ZNA koishow in België van start gaat op 23 en 24 juni, een evenement om zeker even op te volgen.

Mijn gevoel zegt me dat ze een prachtlocatie hebben gevonden in het domein Bokrijk (Limburg), een internationaal centraal gelegen locatie, die buiten onze landsgrenzen alom bekend en ook beter bereikbaar is.

Voor mensen die Bokrijk niet kennen, het is gelegen tussen Hasselt en Genk. Het is een openluchtmuseum dat zijn deuren opende in 1958, het jaar van de Expo. Over 95 ha getuigen meer dan honderd historische huizen en kleine landschapselementen uit heel Vlaanderen over inmiddels 500 jaar leven, wonen en werken op het platteland. Meer over Bokrijk kan je lezen op www.bokrijk.be en het is een bezoekje meer dan waard.

Bovendien is het gelegen in het prachtige kader van oude Engelse tuinen, heeft ideale grasvelden om de standen op te bouwen en een stabielere ondergrond voor de wedstrijdvaten. Kortom het perfecte en ideale decor voor de BKS-show 2012.

Komt er nog bij dat het toegangsticket voor de BKS-Koi show ook geldig is voor het openluchtmuseum, de ommuurde tuin, het arboretum, enz. Heel het Provinciaal Domein Bokrijk/Midden-Limburg, een complete daguitstap voor de ganse familie waard. Op het domein zijn verschillende eet- en drankgelegenheden om even te verpozen met als kers op de taart: een grote speeltuin voor onze kleinsten.

Kortom, het ganse gezin kan hier zijn gading vinden. Er zijn twee ruime parkings voorzien vlakbij het showterrein, via het station van Bokrijk met de trein en met de bussen van De Lijn gemakkelijk bereikbaar en plan alvast een dagje uit naar: BKS-Koi show - Bokrijk – Park Midden-Limburg!

Zelf zal ik niet aanwezig zijn op de show dit jaar. De reden is vrij eenvoudig, ik moet een keuze maken tussen shows, omdat ik het iets teveel vind om de koi om de 14 dagen in te zetten op shows. De keuze is dit jaar op Appeltern gevallen, omdat dit mijn eerste liefde is vanaf het ogenblik dat ik de shows heb meegedaan, maar wie weet zal ik volgend jaar in België op de show zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240