a trill in your lifetime

A trill in your lifetime

De trill om een koi in de mudpond te laten verblijven en deze te zien opgroeien naar sansai of yonsai is een trill die je zelden kan meemaken.

Ik ga alles in het werk stellen om dit mogelijk te maken. De aangekochte koi van de veiling en de koi die zich nu nog in mudpond bevinden zijn van de allerhoogst denkbare en betaalbare kwaliteit, en haalbaar voor iedereen. Wil je zelf de trill ervaren om een koi tot sansai/yonsai te laten opgroeien ? Bekijk dan rustig de koi en mail me voor informatie over prijzen en mogelijkheden.

Ik wil eraan meemerken om deze koi die allen de potentie hebben om tot prachtige koi op te groeien met jullie te delen, zodat je ook eigenaar kan worden van het wonder der natuur, en zo de trill van je leven mee te maken in de koihobby. Er zitten enkele duurdere exemplaren bij, maar dat zal de pret voor de overige niet bederven.

Ik ben wel verplicht erbij te vermelden dat een mindere evolutie ook mogelijk is. Het zijn levende dieren, en de omstandigheden bepalen de evolutie van de koi. Het is en blijft een mogelijkheid, maar als je ziet hoe de evolutie is van de meeste koi die reeds in de mudpond verbleven hebben tot nu toe, dan zal je toch een zekere gerustheid moeten kunnen voelen. Mijn ervaringen zijn meestal positief, de trill is dan ook enorm.

Wil jij dit ervaren ?

Stuur me een mail, en ik communiceer met jou over de mogelijkheden. Ik zal proberen jou droom werkelijkheid te maken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240