Aan alles komt een einde

Aan alles komt een einde

Het is zover, morgen moet ik terug naar de thuisbasis en zal ik de wetten van de natuur opnieuw moeten trotseren.

Ik hoor niets anders dan regen, miezerig weer en alle andere onvolmaaktheden van ons weertype, dat helaas nog enige tijd zal aanhouden.

Voor iedereen die een rustig stekje zoekt in een land waar de zon bijna altijd schijnt, zelfs in putje winter, dan is dit hotel een aanrader eerste klas.

Ik heb in mijn leven bijzonder veel gereisd en ik heb in de meest armoedzalige hotels, maar ook in de chiqueste 5 sterren hotels gelogeerd overal ter wereld, van Beverly Hills tot in Hong Kong, van Alaska tot Zuid Afrika, maar mijn voorkeur gaat uit naar dit hotel.

Het is een hotel aan de rand van Sanur in Bali, niet in de drukste regio, maar alles is goed bereikbaar als je een beetje de weg kent. De naam van het hotel is Paradise Plaza Hotel en de naam zegt het zelf, het is een paradijs.

Je moet niet vechten voor een plaatsje bij het zwembad, het is niet overdreven druk. Veel Aziaten, minder Europeanen, maar dat maakt het alleen maar kleurrijker. Duur ? Neen hoor, ik vind het helemaal niet duur. Ik ben verleden jaar naar dit hotel geweest via de reisorganisatie Kras, maar dit jaar boden zij het niet meer aan en moest ik boeken via Corendon.

Het is ook geen geheim wat het kost. Ik ben voor 19 dagen 3000 euro kwijt inclusief een magistraal ontbijt, vriendelijke ontvangst en degelijke kamers. Je kan makkelijk met 500 euro toekomen om te gaan eten tijdens deze periode, en als je wat uitkijkt zelfs met de helft van het geld. En neen, dat heb ik echt niet verdiend met het verkopen van visjes, want dan zou ik bedrogen uitkomen, maar is voorheen met zwaar werken verdiend...

De mensen bezitten nog een eigenschap die wij verleerd zijn, namelijk vriendelijkheid en lachen. Een aanrader voor ieder die van een oase van rust en ontspanning houdt met een prachtig zwembad van 80 meter lang en een tuin om iedere dag van te genieten.

Morgen moet ik terug, en ben ook blij dat ik weet in mijn vertrouwde omgeving terecht kom. Mijn kleinkinderen hebben me hopelijk wat gemist, en mijn visjes zal het worst wezen.

De laatste berichten zijn dat alles onder controle is, de normale akkefietjes erbij genomen. Ik ben Ben dan ook dankbaar dat hij deze taak op zich genomen heeft. Binnen enkele weken ga ik terug naar Japan om mijn voorraad aan te vullen, tenminste dat hoop ik…

Het is ondertussen februari geworden, en binnen een 2-tal maanden is het tijd dat de koi die nu nog bij mij verblijven worden opgehaald. Het zal een drukke periode worden, want er verbljven bijzonder veel gasten in hotel Interkoi.

Ik ben zaterdag gewoon open vanaf 11.00 uur, en iedereen is altijd welkom, of je nu een koi koopt of gewoon even voor de gezelligheid komt. Misschien ben ik het lachen ondertussen niet verleerd, en breng ik wat van de sfeer van hier over naar Arendonk. De batterijen zijn ondertussen weer opgeladen, dus laat maar komen….

Meer afbeeldingen

Aan alles komt een einde: afbeelding 1
Aan alles komt een einde: afbeelding 2
Aan alles komt een einde: afbeelding 3
Aan alles komt een einde: afbeelding 4
Aan alles komt een einde: afbeelding 5
Aan alles komt een einde: afbeelding 6
Aan alles komt een einde: afbeelding 7
Aan alles komt een einde: afbeelding 8
Aan alles komt een einde: afbeelding 9
Aan alles komt een einde: afbeelding 10
Aan alles komt een einde: afbeelding 11
Aan alles komt een einde: afbeelding 12
Aan alles komt een einde: afbeelding 13

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240