Actie Anarex Bio

Actie Anarex Bio

Melkzuurbacteriën is één van de meest gebruikte middelen om uw koi de nodige stimulans te geven om bepaalde aandoeningen te laten overwinnen en te genezen.

Er zijn tal van melkzuurbacteriën in de handel, maar uiteindelijk val je terug op de originele anarex bio, die weer aan zijn opgang bezig is.

Deze actie bestaat uit de volgende aanbieding en zolang de voorraad strekt:

1 bus anarex bio 5 liter: Normaal 57.50 euro, nu 45.95 euro

1 bus anarex bio 10 liter: Normaal 102.50 euro, nu 79.95 euro

Superactie:

1 bus anarex bio 5 liter + 10 kg probites summer of summer mix:

Samen normaal 189 euro, nu 149.95 euro

1 bus anarex bio 10 liter + 10 kg probites summer of summer mix:

Samen normaal 234 euro, nu 189.95 euro

Actie is geldig zolang de voorraad strekt. Gelieve te bestellen door een mail te sturen naar arendonk@interkoi.eu. De getoonde prijzen zijn exclusief verzendingskosten, 13.25 euro

Wat is Anarex-Bio® logisch en wat doet het ?

Voor uw koi:

Anarex-Bio® logisch is hét middel voor optimale bestrijding van alle bacteriële aandoeningen en voor het helen van wonden zonder het achterlaten van littekens.

Voor uw vijverwater:

Anarex-Bio® logisch brengt uw vijver, filter en waterconditie weer naar een optimale kwaliteit. Wij garanderen een fantastisch optimaal resultaat !

Anarex-Bio® logisch is een 100% zuiver biologisch product.

Anarex-Bio® logisch is gedurende meer dan 3 jaar in koivijvers met merendeels japanse koi onder diverse omstandigheden in Nederland afgetest, met zeer hoog resultaat als gevolg.

Anarex-Bio® logisch is uitstekend geschikt ter bestrijding van bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën zoals o.a.: aeromonas en pseudomonas bacteriën beter bekend door de gevolgen zoals: Bacteriële ontstekingen, bekrot, vinrot, en gatenziekte etc.

Anarex-Bio® logisch herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof.

Anarex-Bio® logisch versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.

Anarex-Bio® logisch is gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter, alsook voor uw vijver, uw vissen, uw planten en voor uzelf. Het laat geen negatieve reststoffen achter en kan eventueel onbeperkt gebruikt worden.

Anarex-Bio® logisch voorkomt in veel gevallen, dat uw koi anders antibiotica als medicatie toegediend krijgen. Het toedienen van antibiotica zorgt dikwijls voor verstoring in de ontwikkeling en groei van uw koi.

Anarex-Bio® logisch versterkt het aanwezige afweersysteem van uw koi in hoge mate. O.a. wordt de kwaliteit van de slijmhuid verbeterd.

Anarex-Bio® logisch kunt u absoluut niet overdoseren.

Anarex-Bio® logisch het eerste TOTAALMIDDEL voor uw koi en uw eigen koi-plezier.

Anarex-Bio® logisch werkt altijd bij bacteriële infecties. Op virussen heeft het geen invloed.

Anarex-Bio® logisch in het gebruik, veroorzaakt geen resistentie bij bacteriën en / of uw koi. U kunt het onbeperkt blijven toepassen.

Het verbruik van Anarex-Bio® logisch

Anarex-Bio® logisch 1000cc is goed voor 20.000 liter vijver-water.

De door u voor uw vijver benodigde hoeveelheid Anarex-Bio® logisch vermengen met 10 liter vijverwater dat met warm water op een temperatuur is gebracht van 23-26 graden Celsius. +/- 5 minuten wachten en dan gelijkmatig over uw vijver verdelen.

Heeft u meer dan 1000cc Anarex-Bio® logisch nodig, omdat uw vijver groter is dan 20.000 liter, dan per 1000cc Anarex-Bio® logisch aanmaken met lauw vijverwater. Wanneer uw vijverwater-temperatuur boven de 19 graden celsius is, hoeft u geen verwarmd water te gebruiken.

Zet de U.V., de ozon en de eiwitafschuimer gedurende minimaal 24 uur uit tijdens de behandeling. Indien u een zeefsysteemfilter heeft, dient u de Anarex-Bio® logisch via de eerste filterkamer toe te voegen. Het bezinksel is voeding voor deze specifiek geselecteerde melkzuurbacteriën.

1 ltr. voor 20.000 ltr vijverwater

2,5 ltr voor 50.000 ltr vijverwater

5 ltr voor 100.000 ltr vijverwater

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

DU20062

nidan kohaku DU20062