Adieu, auf wiedersehen

Adieu, auf wiedersehen

Afscheid nemen van koi die je al langer hebt, blijft een speciaal gevoel, maar het kan gewoon niet anders.

De eerste koi gingen al snel de deur uit.

Han was er als de kippen bij om zijn jumbo's te selecteren. Het blijft de moeite om naar mooie vissen te kijken, je wordt het gewoon niet moe. Men zou eens een onderzoek moeten doen naar de reden waarom koi zo attractief zijn voor de mensen. Hoe je het ook draait of keert, men blijft constant gefascineerd door de aanblik van deze vissen.

De keuze van Han

Rob en Nico kwamen van Arnemuiden om een kijkje te komen nemen, en lieten zich verleiden door enkele kohaku. Plezierig om te zien is het feit dat ze het zelfs in onze vijvers goed tot ontwikkeling komen, ondanks de bijhorende stress. De getoonde vissen in de filmpjes werden allen als tosai uitgeselecteerd, en zoals je kan zien zijn het nu flinke vissen geworden. (55-60 cm) De hoshikin kohaku met het speciale hi patroon over het linkse oog beviel hen wel, en trok aan het langste eind.

Beide Taniguchi kohaku, waaronder de beloftevolle vierstapper zijn eyecatchers eerste klas. Taniguchi is toch een kweker die enorm goede kohaku kan kweken, en ons volop blijft interesseren. De ontwikkeling van deze kohaku blijft zeer positief.

kohaku Taniguchi en Hoshikin

kohaku Yamamatsu en Hoshikin

De impressionante kohaku van Yamamatsu, een kohaku die als 25 cm grote tosai is binnengekomen, (kohaku met de 2 bollen op de rug) is niet verkocht, maar de twijfel bij de Rob en Nico was groot. Persoonlijk vond ik het niet zo erg, want het blijft een lust om ernaar te kijken.

Om de één of andere reden verwacht ik veel volk vandaag. Ik zal me dan ook maar klaarmaken om mijn beste beentje voor te zetten.

Meer afbeeldingen

Adieu, auf wiedersehen: afbeelding 1
Adieu, auf wiedersehen: afbeelding 2
Adieu, auf wiedersehen: afbeelding 3
Adieu, auf wiedersehen: afbeelding 4
Adieu, auf wiedersehen: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240