Ik ben benieuwd

Ik ben benieuwd

Zoals je misschien opgemerkt hebt, zijn er al een aantal nieuwe vissen bij op de site gezet.

Dit zijn grotendeels koi die bij Ben hebben gezeten en uit de betaalbare regionen komen. Het zijn koi die speciaal door ons geselecteerd werden uit het normale aanbod, maar waarvan wij bijzonder goed gelet hebben op de toekomstverwachtingen van de koi, en die, door een optimale behandeling, de beste omstandigheden hebben gekregen om van jonge tosai door te groeien. Met andere woorden, waarvan wij denken dat het hele goede koi zouden worden.

Hier zijn er al een aantal van weg, en de mensen die deze koi hebben gekocht, zijn uitermate tevreden. Op eentje na, hebben ze ook volop aan de verwachtingen voldaan, en zijn ze in Ben's bakje serieus ontwikkeld, met zelfs veel toekomstpotentieel. Ze hebben dan ook de ganse zomer van "de superbehandeling" kunnen genieten. Niet alleen van Ben hoor, want je mag zijn vrouw Riny niet vergeten die dagelijks de koi verwend.

Het resultaat mag er zijn, en alle koi zijn ondertussen aangekomen in Arendonk. Ze zitten allen in de zogenaamde tijdelijke "september offensief" bakken, of de vijvers waar tijdens dit weekend de speciale promoties worden gegeven. Afhankelijk van de ontwikkeling en de kwaliteit zijn ze ingedeeld in hun bijhorende vijvers.

Hier nog een kleine glimp van de 3 voor 500 euro koi. Het enige wat ik kan zeggen is, dat iedere koi die je nu ook kiest het dubbele waard is van datgene wat je ervoor betaald....daarom ben ik ook benieuwd wat het dit weekend wordt....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240