Afronding Takigawa 2020

Afronding Takigawa 2020

Het opgroeiproject loopt op zijn eind. De temperatuur van de opgroeivijver gaat rustig en stapgewijs teruggeschroefd worden naar de buitentemperatuur.

Komende zaterdag worden de eerste Takigawa koi al opgehaald in totaal 20 stuks die hun weg gaan vinden naar hun defentieve verblijf. Het was een mooi project en heb er weer volop van genoten en ben heel erg tevreden over de groei in combinatie met verbeterde kwaliteit, want dit laatste blijft het belangrijkste.

Afgelopen zaterdag vroeg iemand naar een filmpje van de overblijvers, heb er nog drie. Zijn dit minder goede koi ? kijk zelf maar op de filmpjes:

NL2004018 en NL2004005 
Kohaku en showa samen in de bowl beide 51 cm groot en slechts 20 maanden oud. De showa kwam binnen met bijna geen sumi en is een koi die je wat tijd moet geven zodat het lakzwarte de koi aangenaam gaat maken. 

Kohaku Takigawa NL2004017
Wie interesse heeft in 1 of alle drie de Takigawa kan mij benaderen. Liefst vertrekken deze nog voordat mijn nieuwe aanwinsten binnen komen en ik zal zeker een mooi voorstel doen. Er was ook vraag naar de Tancho van Momotaro deze is 54 cm en ook hier maar even een filmpje van gemaakt Tancho Momotaro

Hieronder een aantal filmpjes van mijn nieuwe Sanke aanwinsten voor de opgroei 2021. Let op: deze zijn momenteel nog in Japan en worden einde maart verwacht. Ze staan wel al onder mijn aanbod op de website : interkoi.eu/koi-aanbod/interkoi-nederland/

Sanke NL21007

Sanke NL21003

Sanke NL21009

Dit zijn aankopen van de laatste Momotaro veiling de Sanke zijn 6 maanden oud en ik verwacht dat deze in het najaar 40-45 cm zullen zijn. Alle koi zijn vanaf nu te reserveren met of zonder opgroei tot het najaar een keuze die ieder voor zich moet maken.

AANKOMST RED KANOKO KARASHIGOI

Om even het nieuwsitem van johan te vervolledigen, moet ik eraan toevoegen dat gisteren het transport uit het Noorden is afgeleverd. Het gaat over de 2 Red Kanoko Karashigoi van respectievelijk 82 en 83 cm. Serieuze lengtedieren.

Ze kwamen perfect aan, en hun gedrag was bijzonder positief in de bowl, totdat ik ze in de plastic zak plaatste om naar hun verblijfplaats te brengen. Ze lieten zich gelden, want het oerkarakter kwam toen boven en daar kon de vermoeidheid van de reis niets tegenin brengen. Gezonde vissen in een gezond lichaam.

Red Kanoko Karashi 2102001

Red Kanoko Karashi 2102002

EXTRA INFO VOOR OPHALING PROBITES EN ANDERE

Voor onze Nederlands klanten die het voer komen ophalen zaterdag is het misschien verstandig om dit formulier te downloaden, in te vullen en mee te brengen.

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Johan

Luc welk punt moet je dan aankruisen bij onderstaande punt ??

Mijn reis valt onder één van de volgende categorieën die als essentieel beschouwd worden


Matthijs

Lekker bezig Johan! Takigawa hebben t ook goed gedaan! Sanke zijn inderdaad erg fraai, met vermoedelijk dezelfde voorkeur voor jack en ondergetekende ;-)

Johan

Welke gezamenlijke Sanke voorkeur hebben jullie ?

Jack

@Johan Dan denk ik de 21003 en als spannende tweede de 21010. Of niet Matthijs ?!

Matthijs

@Johan Exact Jack 😂 overigens de 21007 gedeeld tweede..


Jack

Fraaie Sanke Johan. Benieuwd naar de ontwikkeling van deze Momotaro .

Johan

Dankjewel Jack mooie leeftijd voor de opgroei en we gaan het zien in het najaar.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74