Alle tosai van de veiling Momotaro staan online

Alle tosai van de veiling Momotaro staan online

Zoals je kan zien zijn de vorige tosai verdwenen en hebben ze plaats gemaakt voor 30 nieuwe exemplaren met een prijskaartje dat varieert van 550 naar 600 en 650 euro. Bij de duurste verdien ik het minste, hoe tegenstrijdig dit ook klinkt, maar dat is niet jullie pakje aan.

De vorige tosai die als enkeling stonden geregistreerd op de veiling en dus een trapje beter zouden moeten staan, kan je nu vinden onder de knop azukari 2021 serre. Ze zijn er nog niet, ze moeten eerst quarantaine doorlopen en daarna zullen de 21 uitgezochte tosai voor enkele maanden verdwijnen. 

Wie nu nog wil kopen zou zich moeten melden, want éénmaal weg zal het moeilijk worden om ze nog aan te bieden. Er zijn nog 11 stuks ter beschikking van de 24 aangekochte koi en 2 daarvan staan nog in optie. Doe je best, wij doen de rest...

De 30 nieuwe koi aanwinsten staan nu online en hier heb ik nog een speciale aanbieding voor. Al diegenen die één van deze tosai kopen mogen genieten van een speciale aanbieding die ik hieronder even zal verwoorden.

Normaal zou ik 100 euro vragen voor een azukari verblijf hier in Arendonk. Dit ga ik gedurende de periode dat ze onder nieuwe koi aanwinsten staan aanbieden aan de speciale prijs van 50 euro per tosai. Voor mensen die één van deze tosai zelf wil laten opgroeien in hun quarantaine zal ik de prijs verminderen met 50 euro/koi.

Het verblijf in Arendonk als Azukari wordt speciaal voorbereid dit jaar. De vijver zal verwarmd worden tijdens deze periode naar 23-25° graden en dit op een constante temperatuur. Bovendien zullen ze kunnen genieten van een speciale verzorging die een optimale ontwikkeling helpen ondersteunen.

Ben is de bewaker van deze tosai, want het is zijn ding, en hij heeft de volledige vrijheid om de verzorging optimaal te laten verlopen. De speciale maatregelen gelden tot ongeveer begin oktober 2021, daarna zouden ze moeten opgehaald worden. Zoek je beschermeling uit en waag je kans. Voor velen is het laten opgroeien van tosai een belevenis op zich, dus waag nu je kans. Het jaar 2021 is nu volop ingezet.

Ik heb ondertussen de informatie gevonden van de All Japan Young Koi Show, en die vind plaats op 27 en 28 maart op de prachtige locatie vlak voor het Himeji Castle niet ver van Okayama verwijderd. Een prachtlocatie waar wij enkele jaren geleden ook geweest zijn. En geloof het of niet, ik heb er nog een filmpje van gevonden. Noteer 24 maart 2018, gebeurtenissen om nooit te vergeten !

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Jack

Mooie Tosai Luc. Wel opvallend totaal geen Showa ,de trend is weer duidelijk Sanke en kohaku .

interkoi

Ik kon de showa niet te pakken krijgen Jack. Gewoon te duur, en ik heb nog een groot aantal showa zitten die zeker de moeite waard zijn.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74