Alles aan deze koi klopt

Alles aan deze koi klopt

Ik had gehoopt om deze kohaku te verkopen, met de bedoeling haar in de groeivijver te kunnen zetten.

Het resultaat zou enorm kunnen zijn volgens ons. Nu 10 maanden oud en 37 cm durven wij de gok te wagen dat deze op het einde van het jaar ongeveer 55+ cm zou kunnen zijn.

Er is eigenlijk niets negatief aan deze koi aan te merken, zelfs het karakter heeft ze mee. In Japan gaan ze steeds uit van de positieve punten van een koi, hier zijn ze gewoon om onmiddellijk naar de negatieve kanten van het beestje te kijken en persoonlijk kan ik maar 1 negatief ding aanmerken, en dat is de prijs.

Ze is duur, dat wil ik best bevestigen, alhoewel dit ook niet helemaal waar is. Laat het ons zo stellen dat het veel geld is, maar duur is ze zeker niet. Ik geef je op een briefje dat, als je dit soort koi in Japan gaat kopen, je achterover valt van de prijs.

Dit doet even niet ter sprake. Ik zoek in principe een slachtoffer dat de gok durft wagen om deze grandioze kohaku aan te kopen. Ik sta open voor ieder voorstel, want ik zou haar toch graag in de groeivijver zetten voor iemand. Alle voorstellen zijn aanvaardbaar, behalve de prijs die blijft wat hij is. Hoe, wat, wanneer, en onder welke voorwaarden wil ik bekijken. Op het einde van dit filmpje zie je haar trouwens nog eens lekker genieten van de waterval, en hier zie je ze samen met een andere grootheid: 1104017.

Alle tosai genodigden doen het overigens uitstekend. Je ziet ze gewoon opfleuren. Ondertussen ben ik ze stilaan gaan voeren, en het klinkt als hemelse muziek in de oren om ze te horen eten. De zware reis is stilaan vergeten, en ze zwemmen al hongerig naar me toe. Ik zou zeggen, geniet er zelf maar even van.

vijver 6

vijver 8

vijver 7 met Daishiro

vijver 6

vijver 8

vijver 8

Meer afbeeldingen

Alles aan deze koi klopt: afbeelding 1
Alles aan deze koi klopt: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052