Alles prima aangekomen

Alles prima aangekomen

Ik kan de gemoederen geruststellen. Alles is in perfecte conditie aangekomen. Wij zijn dan ook bijzonder blij want het was een ongelooflijke zending.  Ik weet niet of ik dit in de toekomst  nog kan blijven evenaren, want op een bepaald ogenblik is het toppunt bereikt, alhoewel....

Als ik zie wat er nog allemaal in Japan rondzwemt, dan moet ik toch eventjes zuchten, want er staat nog heel wat op het programma. Nog 46 toppers zie ik. 43 volgens het boekje, en 3 die het daglicht op verzoek eventjes moeten verlaten.Het worden nog bijzondere tijden.

Als het slecht gaat mag je het zeggen, als het goed verloopt moet je het ook zeggen. Alles verliep gisteren bijzonder vlot, en Johnny, mijn trouwe bondgenoot kwam rond 21.15 uur aan terwijl het nog eventjes licht was. 

Een aantal koi konden we nog in het daglicht filmen, maar dan ging het licht uit en moesten we eventjes de bowls  naar binnen rijden om de overige koi te filmen. Het werd puur genieten van al dat moois, en dat ga ik hieronder even laten zien. Geniet ervan, ik ga niet teveel zeveren !

Showa SH-V20-11169 - 74 cm

3 Shiro Utsuri van Omosako - 45 -55 cm

3 Shiro Utsuri van Omosako - 45 -55 cm

Sanke SA-V20-12189 van Momotaro - 74 cm

Showa SH-V21-554 van Momotaro - 65 cm

8 Kohaku van Momotaro, mijn lieverlingsbowl

4 kohaku van de bowl van hierboven afzonderlijk.

de 4 volgende kohaku van de bowl van hierboven afzonderlijk.

Sanke SA-V20-11183 van Momotaro - 73 cm

Sanke SA-NA19-11001 van Momotaro - 74 cm

Tosai showa van Momotaro - 5 stuks

Kohaku KO-V21-468 van Momotaro - 44 cm

Kohaku KO-V21-4111 van Momtoaro - 41 cm

Kohaku KO-V21-429 van Momotaro - 42 cm

Yondan kohaku KO-V21-4134 van Momotaro - 40 cm

Kohaku KO-V21-575 van Momotaro - 41 cm

Ginrin Kohaku 29042021-159 van Momotaro - 41 cm

Sanke SA-V20-11171 van Momotaro - 72 cm

Ginrin Kohaku GK-V20-11156 van Momotaro - 83 cm

Showa SH-V20-1195 van Momotaro - 55 cm

Tancho sanke TA-V20-1284 van Momotaro - 55 cm

Sanke SA-V20-11177 van Momotaro - 69 cm

Zo dat was mijn bijdrage van vandaag en ik denk niet dat ik gelogen heb ! Je zult wel veel Momotaro gelezen hebben, maar ik voel me nu éénmaal goed bij Momotaro. De meeste koi werden eind vorig jaar gekocht, de meeste tosai begin dit jaar. 

Bovendien is dit mijn laatste zending van het voorjaar. Ze zitten mooi verspreid op 20° en schijnbaar is alles in orde. De meeste filmpjes zijn wat donker, maar ik wou ze toch zoveel mogelijk zonder verlichting filmen en geloof me, in het echt zien ze er nog veel beter uit. Komen kijken is de boodschap.

 

Laat Een Reactie Achter

16 reacties

Wiechert

Wat een fantastische vissen zijn er weer binnen gekomen . Heel erg goed gedaan Luc en proficiat aan de nieuwe eigenaren .


Johan D

Weer goed gedaan van bompa san en helpers


The Untouchable

Wtf, wat is daar weer allemaal aan hoge kwaliteit binnengekomen seg!

De vele filmpjes zijn allemaal om van te smullen, en als ware koikichi krijg je zelfs 'in zekere zin spijt' dat je onlangs nog je (financiële) kruit verschoten hebt bij een recente aankoop ipv te wachten op deze geweldige verzameling koi. Maar ja, ongeduld is nu eenmaal ook een mooie deugd van de ware koikichi, of niet soms! 😒

Wim DW

Ja che, maar niet geschoten is ook altijd fout.  Je zal zeker geen verkeerde aankopen gedaan hebben - dat heb je in het verleden meermaals laten zien.  En misschien zie je hier of daar nog wel een gaatje voor een extratje te forceren😄

The Untouchable

@Wim DW Mijn antwoord is 'yep', ware het niet dat ik hier ook rekening moet houden met een wederhelft die zich ter zake nogal vaak geroepen voelt om aan spookrijden te doen! Iets wat overigens uiterst gevaarlijk is, maar dat wil zij niet begrijpen! 😡


Johan

Indrukwekkend om een Ginrin te zien die zo mooi en zuiver is met ook nog is een afmeting boven de 80cm. Heel erg fraai GK-V20-11156 weer een mooie partij binnen gekomen


Roy

Prachtige exemplaren weer voorbij zien komen!


Matthijs

Damn... daar is weer serieus geweld binnen gekomen! Niveau blijft maar stijgen... hoe lang kan dat nog doorgaan... chapeau!

Good old Johnny ook weer hard aan t werk geweest zie ik ;-) 
Goed om zulke hulpen te hebben als Ben en Johnny!


Phil

Ziet er super uit de maruten sanke , kom zaterdag zeker langs om hem live te zien .Thanks Luc


Wim DW

hier kan weinig op gezegd worden dan proficiat met deze kwaliteit.  Ik ben zeer vluchtig door alle filmpjes gefietst en kan enkel vaststellen dat alles super oogt - zal mij moeten concentreren om niet telkens naar de filmpjes te gaan kijken .... bedankt en proficiat


Jack

Goed bezig Luc. Zeer fraaie exemplaren. Veel beter kan niet hoor.

interkoi

jawel....maar het wordt wel steeds moeilijker !

The Untouchable

@interkoi Moeilijk gaat ook, zeker voor een man als jij. Dat bewijs je nu toch al vele jaren na mekaar.😍


The Untouchable

En toch mis ik een 'miss', een piepklein specialleke waarvan ik dacht dat het ook mee zou afkomen. Veto van de eigenaar mss???

interkoi

@The Untouchable Moest even nadenken, maar toen snapte ik hem...nu ben ik weer bij..ja veto !


The Untouchable

Het verstand, of beter gezegd de snuggerheid komt niet voor de jaren, en aan een veto hebben we niks!

Ik ga ervan uit dat iedereen hier dit ten volle zal begrijpen. 🙊 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74