Toch nog enkele prijzen

Toch nog enkele prijzen

De online koishow anno 2021 is voorbij. Het zal voor veel mensen weer een leuke bezigheid geweest zijn tijdens deze moeilijke periode waar animo en geestdrift ver weg zijn. Ik heb helaas niet veel kunnen volgen dit keer wegens andere verplichtingen, maar ze zullen me niet gemist hebben.

We hebben toch weer een aantal prijsjes gewonnen met koi die toen nog van mij waren, maar ondertussen reeds verkocht werden, en zo kan ik de prijzen doorgeven aan de respectievelijke nieuwe eigenaars. Ik ben blij in hun plaats !

De plicht riep echter want ik had een fel bezette voormiddag, iets wat ik eigenlijk niet verwacht had, want ik had me al voorbereid om enkele andere dingetjes te doen. Zover is het echter niet gekomen. Een goede klus voor morgen of overmorgen.

Ik was nog maar net op de plaats van bestemming of Bernard kwam op bezoek...nieuwe klanten zijn altijd belangrijk en welkom. Samen met zijn zoon nam hij de tijd om even naar de laatste mango te komen kijiken. Zoveel heb ik er niet meer....nog een zestal zie ik, en zaterdag gaat er ook sowieso nog eentje weg.

Blijven er eigenlijk nog maar 4 over. De nummers voor de loterij 2021 worden ondertussen ook ingevuld, nog 62 te gaan. Ik ben benieuwd hoever we geraken. Ondertussen kwamen er volop bekenden aangereden, en al gauw was mijn dag snel gevuld.

Naomi en Pascal zijn al jaren trouwe klanten. Als ik me niet vergis waren ze 20 jaar getrouwd, en zochten ze een koi uit om hun vijver te verrijken en hun trouwdag te vieren. Er werd nog wat getwijfeld wat ze zouden aankopen.

Ik heb de filmpjes aan elkaar gerijgt en ik moet zeggen dat ik persoonlijk zou gegaan zijn voor de kohaku in het eerste gedeelte van het filmpje, maar ik heb daar niets over te zeggen. De combinatie trouwens van de benigoi met de mango vond ik zelf wel show, in het 2de gedeelte van de film, maar tenslotte gingen ze overstag voor de benigoi. Deze was wel loupezuiver !

Een dankbare aankoopprijs was het verdikt, en het was vrij eenvoudig om een nummer te kiezen voor de loterij. Welke nummer denk je ? Nummer 20 natuurlijk. Geluk ermee, maar dat is nog enkele maanden afwachten.

Ondetussen werd er naarstig gezocht naar een kohaku, en ja hoor, onze favoriete toekomst kohaku behoorde weer tot de mogelijkheden. Maar ik had beloofd dat ik haar niet meer zou bowlen, als ik niet 95% zeker was dat ze zou verkocht worden.

De winnaars met de fantastiche Grand Champion Wakana in 2016, hadden redelijk snel hun beslissing genomen. Hun kennis en drang naar goede koi heeft nog steeds geen deuk gehad en ze gingen onmiddelijk overstag voor de kohaku van Matsue. Een wijselijke keuze, waar ze met vol vertrouwen toch weer proberen het beste uit deze koi te halen in de toekomst. De 2 andere kohaku mogen er anders ook best zijn. 

wakana

We kwamen te weten dat Wakana het ondertussen nog altijd prima doet op haar 16de levensjaar, en volop geniet van haar welverdiende pensioen. Wie Wakana niet kent of gekend heeft....

Hier nog een filmpje van deze wonderbaarlike sanke.

 

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Wiechert

De Matsue kohaku is voor mij 1 van de beste kohaku die er dit jaar gezwommen heeft.
Gefeliciteerd met de behaalde prijzen aan alle eigenaren.


Kristof_d

Proficiat met de behaalde prijzen. Niet iedereen geeft er veel om maar soms is het toch wel leuk om erkenning te krijgen. Er waren nog enkele bekende interkoi vissen te zien in de andere vaten.
Voor mij de eerste keer om Wakana op beeld te zien. Wat een pracht koi is dat! Subliem. Daar droom ik van.


Johan

Luc en eigenaren gefeliciteerd met het behalen van de twee eerste en tweede prijzen. De concurrentie en aantal ingezette koi was mega maar deze vier werden er toch tussenuit gevist.


Wim DW

proficiat aan de winnaars - proficiat aan interkoi 
wakana is genieten en zal steeds mooi blijven 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74