De nieuwe zending komt eraan

De nieuwe zending komt eraan

Vanmiddag in de regen de grotere koi naar de buiten-vijver geplaast.

Waar blijft het zonnetje .....

Vanavond komen mijn veiling aankopen binnen, dus gisteren enkele voorbereidingen getroffen, zodat de nieuwe tosai en nisai goed opgevangen worden.

Totaal komen er 32 nieuwe koi binnen en bestaat dit jaar de opgroei uit Momotaro wat weer een leuke afwisseling geeft t.o.v. de vorige opgroei van Takigawa.Tijdens de Holland Koi Show doen enkele van deze opgroei van Takigawa mee en ben benieuwd welke prijzen ze pakken. Kreeg ook nog een Update klant binnen van de Sandan kohaku van Takigawa, maar zie meerdere bekende vissen in het filmpje zwemmen zoals onder andere de Yamabuki van Momotaro .

Gisteren hebben wij onderstaande Koi alvast gecontroleerd en naar buiten geplaatst. De Kohaku van Momotaro is een echte jumbo en pas 20 maanden oud komt uit de Mako bloedlijn gisteren gemeten op 64 cm.

Kohaku 2010009

De andere koi die naar buiten ging is 2 maanden ouder, deze Tancho is 22 maanden oud en heeft een paar maanden in de opgroei gezwommen. Leuke groei laten zien van 49 cm naar 58 cm dit in een klein half jaar tijd.

Tancho 58 cm 22 maanden oud.

Ze maken het prima deze film is 10 minuten na het bijplaatsen gemaakt van de Buiten-vijver 24 Mei 2021 en ook maar gelijk een film gemaakt van de opgroei-vijver waar morgen de nieuwe koi bijgeplaatst worden, de huidige Sanke en 1 showa doen het erg goed Tosai van 8 maanden oud met certificaat. Zie bij mijn aanbod op de website voor meer informatie over de nog beschikbare Sanke. 

De foto is van een klant die afgelopen week zijn vijver vergroot heeft naar ruim 30m3 en het Pinksterweekend in de regen de afwerking aan het plaatsen is. Het is nog niet af maar ziet er al mooi en netjes uit het is nog wel even wachten op zijn filter deksel met gasveren.

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Wim DW

proficiat johan, mooi de passie die je zien laat - hoop wel dit jaar ook wel is updates van je privekoi's te zien

Johan

Bedankt Wim de update is vanwege het slechte weer al twee keer uitgesteld. Heb hier ook wat hulp bij nodig en plannen in combinatie met het slechte weer is niet zo eenvoudig.

Maar wat in het vat zit ......


interkoi

Mooie resultaten Johan, en het wordt weer spannend deze avond !


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74