Annulatie koi

Annulatie koi

Het gebeurt niet dikwijls, maar privé omstandigheden dwingen mensen er soms toe om bepaalde maatregelen te nemen die niet zo leuk zijn.

Gisteren kreeg ik een mail om deze showa 1310013 te annuleren. Ik kan nu niet beter doen dan deze showa opnieuw te koop te zetten, en misschien heeft er iemand wel interesse.

Deze reeks showa werden verleden jaar aangeboden tegen zeer lage prijzen, met een verlengd verblijf tijdens de winter in de verwarmde vijvers van Taniguchi. Als het goed is, en als de ontwikkeling niet is tegengevallen, dan zouden deze showa nu Jumbo tosai moeten zijn, met een lengte tussen de 30-40 cm.

Op dit moment zijn ze 8 maanden, en binnen enkele weken zullen we ter plaatse alle aangekochte showa evalueren. Ik ben zelf heel benieuwd naar de ontwikkeling.

Nu lijkt me deze showa nog vrij interessant om aan te kopen. De body ziet er stevig uit, en het hi patroon ligt goed verdeeld over het lichaam, en geeft zelfs een inazuma achtig karakter. Het zal het sumi zijn dat deze showa moet gaan maken, maar dat zie ik wel zitten. Intrigerend is de showa in ieder geval.

De verkoopprijs van deze showa op dit moment bedraagt 495 euro, maar vermits dit een annulering is, wil ik deze 100 euro goedkoper zetten. De aankoop van deze serie was 29 september 2013. We zijn nu dus een 20-tal weken ouder. Met een voorzichtig geschatte groeicurve van 0.7 tot 1 cm per week, zou de showa dus 14-20 cm kunnen gegroeid zijn, of 31 tot 37 cm groot kunnen zijn.

Nu zijn de opgroeifaciliteiten van Taniguchi niet zo luxueus als de grote kwekers, maar toch zijn de ontwikkelingen van de Taniguchi meer dan goed. De moeder is een Isa showa, met de naam Isami, en in dit filmpje kan je een dochter zien uit deze bloedlijn. Wil er nog iemand een gokje wagen, contacteer me dan.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml