Asagi, de winnaar

Asagi, de winnaar

Veel nieuws is er momenteel niet te melden, en bovendien ben ik het gewoon verslapen vandaag.

Het gebeurd niet dikwijls, maar mijn pijp was stilletjes uitgegaan deze week, na de japanreis en de komst van de koi deze week.

Ik kan nog even de prijzenpot laten zien die de asagi heeft gewonnen. Eigenlijk een winnaar die ik nooit verwacht had.

Het is wel een soort die ik graag zie, ondanks het feit dat ik bijzonder veel gosanke prefereer, maar een mooie asagi kan ik wel pruimen. Wat je wel ziet is het evenwichtige patroon en af en toe bemerk je de goede aftekening van het hi op de laterale lijn.

Ik weet echt niet hoe het rood in de vinnen genoemd wordt in het Japans, maar dat kom ik straks ongetwijfeld te weten, maar dat is ook bijzonder evenwichtig. Dat is ook één van de redenen dat ik deze Asagi heb aangekocht.

Toch fijn om onverwacht te winnen met deze koi, en de nieuwe eigenaar heeft al gevraagd om ze mee te nemen naar enkele shows, dus vermoedelijk kunnen jullie ze ook live gaan bewonderen.

Trouwens, alleen de bijhorende prijzenpot is al een vermogen waard zo te zien...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240