" /> " />
BBB of Ben's Bakske met Bakki.

BBB of Ben's Bakske met Bakki.

Luc, weet je wat je eigenlijk zou moeten doen bij "mijn bakske", vroeg Ben. Ja, antwoordde ik, ik weet het eigenlijk al...

En het was recht in de roos hoor. Je hebt er nog een mooie bakki shower staan en Momotaro's Bacteria House, wat zou je daarvan zeggen als we dat nog eens supplementair om "mijn bakske" zouden monteren ? Ik had er zelf ook al over gedacht, en ja hoor, we zaten op dezelfde golflengte. Terwijl Rini thuis in zijn vijver zat te ploeteren om alles gepolyesterd te krijgen, gingen wij aan het werk om toch nog eventjes de bakki shower te monteren op het 3 m³ bakske van Ben. Het geluk straalde weer van zijn gezicht, en kom, dat is toch ook wat waard.

Ben is verschrikkellijk overtuigd van zichzelf, en de reden waarom moet hij hieronder maar eens uitleggen. Ik heb toch geprobeerd om een verklaring uit te lokken over de mogelijke ontwikkelingen van "zijn visjes", en omonwonden verklaart Ben dat ze minimum 3 cm per maand zullen groeien, zoniet meer. Ze zijn zopas aangekomen en moeten nog wat wennen aan hun nieuwe omgeving, maar de startdatum is 3 mei en laat ons 3 juni als volgende opmeetdatum noteren. Uiteraard moet de groeicurve gepaard gaan met een goede ontwikkeling anders is het ook geen kunst. We zullen het nauwgezet opvolgen...

Heb je vertrouwen in Ben en wil je al vooraf een koi aankopen ? Stuur me de nummer van je keuze en ik zal je een gepaste aanbieding maken. Al de koi die niet verkocht zijn voor 3 mei, zal ik niet meer verkopen en houden voor een veiling die ik ga houden ergens in juli.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137