Het is me eindelijk gelukt

Het is me eindelijk gelukt

Reeds geruime tijd probeer ik Rini ertoe over te halen om tosai van zeer hoge kwaliteit en potentie in de vijver bij Rini te zetten, maar telkens is het antwoord nee, nee en nog eens nee...

Totdat hij Izumoryu in het echt gezien had. Dit heeft Rini toch even aangegrepen, want een koi zoals deze met die grandeur, klasse, uitstraling en grootte, bracht hem toch eventjes van zijn stuk.

Zoals jullie weten heb ik op de veiling van februari 2009 een aantal sanke van de nieuwe bloedlijn Mako en van Izumoryu aangekocht. Deze zijn ondertussen in Arendonk aangekomen. Rini begrijpt helemaal niet waarom deze nog niet verkocht zijn, en uiteindelijk heb ik hem voorgesteld om 1 tosai bij hem in de vijver groot te brengen. Hij is door de mand gegaan en heeft gelukkig ja gezegd, op 1 voorwaarde, en dat is dat hij er niet 1, maar 2 in zijn vernieuwde vijver zet.

Wat is nu de bedoeling

Rini wil jullie mee laten kiezen welke 2 van de 4 hij in zijn vijver zal zetten. Ik stel je dus de 4 reuzen voor en vraag aan alle lezers of jullie even willen laten weten via de reacties welke 2 jullie in de vijver van Rini zullen zetten. Ik weet dat hij een zwak heeft voor de reus Izumoryu, maar Mako moet echt niet veel onderdoen. Ik hoop dat Rini via de reacties zijn eigen keuze doorgeeft, en dat jullie dit ook even doen. Ik zal de keuzes allemaal opschrijven en degene die de meeste voorkeurstemmen heeft zal Rini gedurende 1 jaar in zijn vijver zetten. Met 1 jaar bedoelt Rini tot en met einde van dit jaar, en daarna komen ze terug naar Arendonk om in de verwarmde bakken te overwinteren. Rini hoopt ze in 1 seizoen tot 55-60 cm te krijgen.

Bijkomende mogelijkheid:

Indien jullie één van deze 2 gekozen sanke willen aankopen, dan kan dit ook, want de boel moet blijven draaien natuurlijk.

De prijs hiervoor bedraagt 1750 euro inclusief het verblijf van één seizoen bij Rini.

Ruik je kans, want wat Rini kan op één seizoen in zijn super vijver, kan niemand hem nadoen. Zorg ervoor dat je de eerste bent om van deze gelegenheid gebruik te maken. Er zullen regelmatig updates van verschijnen in het nieuwsitem.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137