Beknopt nieuwsitem

Beknopt nieuwsitem

Ik heb besloten om morgen niet naar de veiling van Sakai te gaan. Ik weet dat dit misschien raar klinkt maar ik ga niet de ganse dag daar zitten om de koi die ik wil niet te kunnen kopen.

Bovendien heb ik vandaag 25 interessante Momotaro koi gekocht die voor de kleinere beurs zeker en vast interessant zouden moeten zijn.

Ik moet ook aan die mensen mijn aandacht besteden. Ik heb al zoveel bijzonder goede koi zitten, en ik gebruik het woord HQ dan nog niet eens terwijl ik dat juist wel zou moeten doen.

Door morgen niet naar de veiling van Sakai te gaan, kan ik morgen alles op een rijtje zetten en al de koi die ik vandaag heb aangekocht aanbieden.

Ik heb zoals gezegd 25 veilingkoi aangekocht en al deze koi zijn betaalbaar voor de meeste mensen die koikichi zijn, en deze ga ik morgen op de website zetten.

De prijs is enkel geldig tot en met zondag, want dan haal ik de prijzen er weer af, en kan je niet meer aan deze prijzen kopen. Ik weet dat jullie dit lullig vinden, maar het is kwestie van geld proberen te ontvangen, eerlijker kan ik niet zijn.

Ik kan wel beloven dat de koi die ik gekocht heb er allemaal goed, gezond en interessant uitzien. Ik heb ze allemaal gebowld na de show, bekeken en ik heb er geen enkele mindere tussen gevonden.

Ik zal ze online zetten rond de middag hier in Japan, als ik alles op een rijtje heb. Ik zal alle koi die momenteel nieuw zijn op hun plaats zetten en de nieuwe aankopen onder “nieuwe koi aanwinsten” zetten zodat je alles kan opvolgen.

Wie er eerst bij is heeft natuurlijk het voorrecht en geloof me de prijzen zulllen zeker niet de pan uitrijzen. Ik zou zeggen volg het op, en waag je kans. Vanaf zondag zullen de prijzen verdwijnen en zal de normale verkoopprijs verschijnen.

Wel is het me gelukt om nog een paar koi te bowlen waarvan ik niet de kans gehad heb om ze te filmen. Een deel zijn van klanten, een deel zijn er nog niet verkocht en ik zet ze nu online.

Het is me echter toch gelukt om nog een paar vissen te bowlen die nog niet gebowld waren en waarvan de meesten ook nog azukari blijven.

Door de drukte, de veiling en de periode dat de vissen moesten behandeld worden voor verscheping zat alles een beetje ongunstig dit keer. Dat gebeurd niet dikwijls….

Maar laat ons genieten van dit wonder van de natuur Kohaku KO-V18-1034 die hier nog een jaar zal blijven om zich naar sansai en verder te laten evolueren. Een goede sandan kopen is al zo moeilijk…

En weet je wat ? Hier is er nog eentje Kohaku KO-V19-342. Deze komt echter naar Arendonk waar ze op haar baasje zal wachten.

En als je het helemaal wil weten, hier nog een sandan. Deze kohaku KO-V19-37 is zelfs nog niet verkocht. Ik had ze zelf nog niet live gezien want ze werd op mijn verzoek in maart aangekocht.

Als klap op de vuurpijl heb ik nog een showa van 84 cm aangekocht en nog niet de minste. Dat kan ik nu wel zeggen, maar kijk zelf maar even.

Het kost me heel wat centjes en ik heb het filmpje zelf niet gemaakt, want anders zou ik het anders doen, maar deze 5-jarige klepper is niet van de minste.

BELANGRIJK

Voor diegenen die goede degelijke en HQ tosai willen aankopen voor een gezonde prijs, moeten morgen scherp zijn en de website opvolgen. Ik zet er 25 nieuwe Momotaro op tegen zeer democratische prijzen.

Het zijn allemaal veilingvissen die in principe altijd beter zijn dan dan de tosai die je op de farm kan kopen, anders hadden ze de veiling niet gehaald. Ik begin ze er op te zetten rond 11-12 uur Japanse tijd, wat overeen zou moeten komen met 4-5 uur Belgische tijd. Vroeg…maar het zal de moeite zijn.

Bovendien wil ik nog even melden dat Adam mij zoals altijd een hint heeft gegeven over de koi die ik moet aankopen. Dat is gewoonlijk altijd een succes story. Hij heeft alle koi van klein naar groot verzorgd en kent hun levenspatroon day by day. En als er één ding is waar je zeker van kan zijn…Adam kan niet liegen…ik moet hem zelfs forceren om iets te zeggen….

Dit is zijn favoriet en in dit filmpje geeft hij een beetje feedback… Dan heeft hij ook nog nummer 2 en nummer 3 aangeduid.

Zijn nummer 2

Zijn nummer 3

Omdat er ook nog leven is na de koi heb ik wat foto’s gemaakt van de prachtige bloesem die nu overal te bewonderen is.

Meer afbeeldingen

Beknopt nieuwsitem: afbeelding 1
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 2
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 3
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 4
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 5
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 6
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 7
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 8
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 9
Beknopt nieuwsitem: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240