Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

Aanbiedingen van de veiling van Momotaro

Ik hoop dat ik nog enkele mensen kan warm maken vandaag om enkele koi aan te verkopen, want ik kan de centjes goed gebruiken momenteel.

Ik heb momenteel alles op een rijtje gezet, en alle koi staan nu op zijn plaats waar ze moeten staan. Hopelijk heb ik geen fouten gemaakt, want het is toch een heel gedoe om alles juist te krijgen. Vergissingen zijn snel gemaakt.

De koi die nu nog in Japan zitten en die azukari blijven zijn momenteel nog geprijsd, maar de prijs zal binnen een maand verdwijnen. De reden is eenvoudig. Ik weet niet hoe ze er uit gaan zien als ze uit de mudpond komen, en de prijzen worden daarop gebaseerd. Als je nu koopt koop je ook je droom of je nachtmerrie….

De koi die ik er nu dadelijk op ga zetten is een hele serie, maar voor veel mensen voor aanvaardbare prijzen. De koi zijn speciaal door mij geselecteerd voor de kleinere beurs.

Ik ga de koi onder nieuw koi aanwinsten zetten. Dit gebeurd één voor één en als ik ze geupload heb zet ik ze in het nieuws met de prijs die geldig is tot en met maandagavond, paasmaandag.

Daarna zullen de prijzen verdwijnen. De prijzen zullen enkel in het nieuws te vinden zijn, niet onder de knop nieuwe koi aanwinsten.

Ik ga er dadelijk aan beginnen en start met de kohaku. Je kan het opvolgen terwijl ik er mee bezig ben. De eerste heb ik al hieronder neergezet. Hier vind je dus de prijs, onder nieuwe koi aanwinsten vind je alle info over de koi. Blijf dus ook continue volgen want ze komen er nu één voor één op te staan. Let ook op de geboortedatum van enkele zijn er nog van voor de overstroming, maar velen na de overstroming die zijn pas geboren in augustus.

KIJK VERDER

Prijskorting geldig tot maandagavond

Ondertussen zijn we nog even bij Momotaro gepasseerd en ze begonnen juist vandaag met het kweken

Er wordt momenteel veel met kohaku en sanke gewerkt, maar volgend jaar weer met showa. De showa van verleden jaar zijn bijna allemaal met de storm verloren. Dat is ook de reden waarom ik zoveel kohaku en sanke heb dit jaar, maar is dat ook niet mooi ?

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240