Belgian Koi Show

Belgian Koi Show

Morgen is het zover. We vertrekken morgenvroeg richting Bokrijk om voor de eerste maal deel te nemen aan de Belgische Koi Show.

Er werd mij regelmatig verweten dat ik alleen aand de Nederlandse koishows meedeed, en nooit aan de Belgische. Daar komt vanaf dit weekend verandering in.

Ik neem zelfs een groot aantal koi mee, waarvan de grootste 92 cm zal zijn. Niet om GC te spelen, want die heb ik helaas niet, maar ik ben toch van plan om enkele prijzen te behalen.

Ik heb in totaal 2 grote vaten besteld, waarvan er eentje voor Martin bestemd is, en 2 kleine vaten voor mijn kleinere koi, in totaal 12 meter koi voor mij en nog eens een 4-5 meter voor Martin.

Matthijs heeft me aangeboden om te komen helpen, en dat stel ik zeer op prijs. Het is een hele verhuis, en dat kruipt niet in je kleren. Ik zal alleen op zondag ergens rondlopen, maar Martin zal me zeker en vast vertegenwoordigen.

Ik heb zelf een beooordeling gemaakt van de mogelijke kanshebbers, maar veel zal afhangen van de concurrentie natuurlijk.

Het weer werkt in ieder geval goed mee. Er wordt geen regen voorspeld, en de temperatuur is juist goed voor de koi. Niet te warm, niet te kou, ideaal zou ik het noemen.

Wel wil ik nog even doorgeven dat ik zaterdag gewoon openben van 11.00 tot 16.00 uur, en je bent altijd welkom. Zoals je kan zien op de website heb ik een groot aantal koi weer "herwerkt". Uptodate informatie vind ik ontzettend belangrijk, en koi veranderen. Ze verbeteren of ze verslechteren.

Gisteren heb ik een aantal koi opnieuw op de foto en film gezet. Op dit filmpje zie je een groot aantal nisai van 48-55 cm, en ik was zelf plezierig onder de indruk van sommige veranderingen. Wie van koikijken houdt, is 7.11 minuten zoet.

Meer afbeeldingen

Belgian Koi Show: afbeelding 1
Belgian Koi Show: afbeelding 2
Belgian Koi Show: afbeelding 3
Belgian Koi Show: afbeelding 4
Belgian Koi Show: afbeelding 5
Belgian Koi Show: afbeelding 6
Belgian Koi Show: afbeelding 7
Belgian Koi Show: afbeelding 8
Belgian Koi Show: afbeelding 9
Belgian Koi Show: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240