Ben ik een beul van een koi of niet

Ben ik een beul van een koi of niet

Het blijft fenomenaal om naar te kijken. Jonge koi met een body van een echte bodybuilder.

Aangekocht in september 2014 als dochter van Black Dragon, wordt ze binnen een tweetal maanden pas 3 jaar.

Men vergeet wel eens hoe jong deze koi nog zijn en dat ze pas de mogelijkheid krijgen om verder te ontwikkelen als ze uiteindelijk na vele omzwervingen in hun eigen vijver zijn beland.

Nu krijgen ze de rust, de ruimte en de tijd om te doen waar ze voor gekweekt zijn…imposant worden en de eigenaar voldoening schenken. De eigenaar is de meesten onder U wel bekend, maar hij kan door omstandigheden helaas de koi zelf niet komen ophalen.

Iedereen herinnert zich ongetwijfeld de bouw van de geweldige vijver van Filip. Een prachtig project dat velen heeft doen genieten. Een gelijkaardig project wordt trouwens momenteel ook gebouwd bij Jos en Lisette…

Helaas wordt Filip reeds enkele jaren zwaar geteisterd door fysieke problemen die hem de kans ontnemen om zelf de koi te komen ophalen. Zijn broer Karel nam dan maar het besluit om even op en neer te rijden, een verplaatsing die in totaal toch enkele uren in beslag neemt.

Showa SH-V14-09125 zag er in één woord krachtig uit. Het hi was egaal over zijn stevig lijf verdeeld, en het sumi was bezig om zich goed vast te nestelen in de voorziene zones die goed gelegen waren.

De body is zoals gezegd stevig, breed met een goede schouderpartij, ferme body en staartpartij. Filip had haar graag nog wat groter gezien, maar dat is iets wat je niet kan voorspellen. Trouwens veel kinderen blijven ook nog klein totdat ze hun scheut krijgen op latere leeftijd, wie weet.

Ze is nu om en bij de 64 cm, en eerlijk gezegd, ik heb er totaal geen probleem mee…Ze heeft nog jaren de tijd om nu volwassen te worden, en hopelijk kunnen we ze terugzien als ze de op haar top zou moeten zijn, namelijk rond de 7 of 8 jaar.

Ik heb in totaal 12 filmpjes gemaakt van deze showa. Dit filmpje is van bij de aankoop, ze was toen 54 cm en jonge nisai. Dit is nog een mooi filmpje dat is gemaakt in maart van 2015, zeg maar een half jaar later.

Laat ze gemiddeld nog 3 cm per jaar groeien de volgende 5 jaar, dan wil ik ze nog wel eens zien ! Wat en beul…geniet ervan met alle goede dingen die ze heeft, niet meer niet minder….en wie weet !

Filip hou je sterk....

Meer afbeeldingen

Ben ik een beul van een koi of niet: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240