Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke

Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke

Let maar niet op de titel van het nieuwsitem, want dat heeft een speciaal doel. Volgend jaar starten mijn zoons met een nieuw project en daarvoor hebben ze wat proefkonijnen nodig.

Eén van die proefkonijnen ben ik. Ze zijn zich namelijk aan het specialiseren in een bepaald onderdeel voor het bouwen van hun websites met als doel een hoge ranking te scoren, waar ze op dit moment al bijzonder gespecialisseerd in zijn. Mijn website scoort momenteel al vrij goed, en ze willen dit nog gaan testen. Terug over naar de koi.

Het was vandaag de dag dat de ginrin benigoi zouden verdeeld worden.

Veel succes had het niet, door oorzaken die ik voorheen al heb uitgelegd, maar waar ik nu niet verder over zal uitweiden, want het heeft weinig nut. Ze worden nu over de verschillende vijvers verdeeld en we zien wel.

De eraan gekoppelde wedstrijd blijft echter van kracht. Van de ginrin benigoi werden er slechts 5 verkocht aan mensen die mee kunnen doen aan de wedstrijd.

Wat was de wedstrijd? De wedstrijd bestaat erin dat ze tegen einde van dit jaar een filmpje laten zien van hun benigoi met de bijhorende ontwikkeling. Uit deze 5 zal ik de beste ginrin benigoi laten kiezen, en de winnaar krijgt 25 euro per ingezette benigoi als beloning, in dit geval dus 125 euro in waardebons.

De deelnemende kandidaten zijn Niels, Francis, Orlando, Joost en Rudie. Ik zal op het einde van het jaar opnieuw contact opnemen om verder af te spreken. Misschien vraag ik wel aan Daisuke of hij eventjes de keuze maakt, ik zal wel zien.

Het kiezen werd minutieus gedaan, en een kort filmpje zegt voldoende. Daarmee is het hoofdstuk van de ginrin benigoi afgesloten.

Ook een paar kleine showa werden opgehaald. Persoonlijk vond ik dat ze best aardig geëvolueerd zijn, zonder dat ze gekookt werden, want ze bleven tijdens de winter op gewone temperatuur.

Van de hele serie kleintjes moet er nu nog slechts eentje opgehaald worden, en het wordt stilaan tijd dat alle koi die nu nog moeten opgehaald worden eindelijk naar huis vertrekken. De belasting wordt zwaar en het is geen voordeel dat ze hier nu nog blijven zitten. Van deze serie blijven er nu nog 4 over, met de codenummers 1611117 - 1611119 - 1611120 - 1611122, en die mogen best nog goed gezien worden.

De koi zitten allemaal op buitentemperatuur, dus ophalen mag geen enkel obstakel meer zijn, buiten de koi die pas binnen gekomen zijn natuurlijk.

Een kohaku van de befaamde Sakai serie van vorig jaar, vertrok ook naar huis, en in mijn ogen niet de minste. Je kan deze makkelijk inzetten op de show, hij zal niet in schandalen vallen.

Een bowl met enkele interessante koi werd onderdeel van een inspectie. Het ballonneke verhuisd volgende week naar een vijver van 90 kuub, en hier ga ik mij echt op focussen in de toekomst. Ik wil hier een ereproject van maken, en ze zal later zeker nog wel eens op het toneel verschijnen. Ik hoop dat ik dan gerealisseerd heb wat ik voor ogen heb.

Een koi die je misschien gemist hebt, misschien ook niet bij het uitladen van de koi, is deze kohaku van Momotaro. Deze werd opgehaald door Toon die in de toekomst zal proberen om te kweken met deze Man van Momotaro. Door zijn werk kent hij de koi van Momotaro als geen ander natuurlijk, en een verlangen naar eigen kweek is dan ook de reden om tot de aankoop van een bijzonder goede kohaku over te gaan. Succes ermee Toon, en ik zal je project graag ondersteunen.

BELANGRIJK NIEUWS[/B" target="_blank" rel="noopener">

In de loop van de volgende uren zal ik een nieuwsitem plaatsen waarbij de verkoop van een groot aantal jumbo worden aangeboden van een klant. Hou de website dan ook goed in de gaten. De prijzen zijn bijzonder sterk, en voor mensen die graag grote koi kopen voor weinig geld is het een unieke gelegenheid.

De koi werden met passie grootgebracht in een bijzonder goede omgeving en goede zorgen. Een unieke gelegenheid voor bepaalde mensen. Ik ga proberen het nieuwsitem tegen 14.00 uur te lanceren.

Meer afbeeldingen

Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 1
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 2
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 3
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 4
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 5
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 6
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 7
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 8
Benigoi, Kohaku, Showa,Sanke: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240