Big can be beautiful...

Big can be beautiful...

Toen ik gisteren een mail aankreeg van Polleke met daarin de bevindingen en de resultaten van de chagoi, moest ik toch even slikken.

Dat kwaliteit telt, maar dat de groei en de kwaliteit eerste klas is, doet me toch even blozen, want dat is een pracht van een resultaat.

Ik zal nooit het moment vergeten dat Polleke de chagoi in Japan aankocht. De reden moet ik even in het midden laten, want dat is een geheimpje tussen ons, maar dat het een bewogen moment was, dat is iets waar je zeker van kan zijn.

Als dan de resultaten dan nog meer dan goed zijn, dan komt er een zalig gevoel naar boven, dat je bij iedere aankoop en verkoop zou willen hebben.

Bekijk het filmpje waar je het ogenblik van aankoop ziet in het eerste gedeelte, en de evolutie na 6 maanden.

Dat Polleke tussendoor in het filmpje zegt dat hij er ene van een meter heeft, moet je met een korreltje zout nemen, want ik denk dat dat lichtjes overdreven is. (Ocharme Annick).

Ik zie deze chagoi echt naar de meter, of over de meter gaan, net zoals in het filmpje wordt verteld over de zusters van deze bloedlijn. Dan is ze rijp om mee naar de show te gaan, want dan heb je geen jumbo champion, maar een jumbo champion met klasse.

Het zal vermoedelijk niet gebeuren, want Polleke is net als ik geen showkikker. Wij kikkeren liever thuis bij de vissen. Aan heel de affaire is helaas een klein minpunt. Polleke waarom heb je haar niet gemeten tijdens de vijvertoer, dan had iedereen het met eigen ogen kunnen meemaken...

Vandaag worden er nog minstens 4 koi opgehaald, zodat mijn bestand zienderogen afslankt. Wel moet ik zeggen dat de koi er tiptop bij rondzwemmen, en dat de lagere bezetting zeker een meerwaarde is.

Morgen zal ik open zijn van 10.00 tot 12.00 uur en volgende week zal ik gesloten zijn, zowel zaterdag als zondag, want dan kan je me volgen in Japan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240