" /> " />
Dealer Login

Dealer Login

Zoals jullie wellicht zullen bemerkt hebben staat er voortaan rechtsboven een knop "dealer login".

Je zult dan ook begrijpen dat het hier over een functie gaat die vooral voor eventuele dealers is bestemd. Bovendien komen mensen met een geregistreerd BTW nummer ook in beeld.

Sinds enige tijd wordt ik vrij veel gecontacteerd door mensen vanuit Duitsland en Frankrijk. Meestal zijn dit bedrijven of mensen met een bedrijf die beschikken over een BTW nummer.

Ook Nederlandse dealers hebben misschien baat om zich te registreren en in te loggen, want de bedoeling is om een uitbreiding te creëeren in het bestaande aanbod. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om meerdere keren per jaar naar Japan te gaan zoals ik dit de laatste jaren doe. Misschien hebben zij er baat bij om via deze mogelijkheid toch bepaalde koi aan te kopen.

Zoals geweten ben ik vooral Momotaro minded, maar laat ik ook plaats open voor andere kwekers. Ik zal dus in de toekomst op deze pagina koi aanbieden onder bepaalde voorwaarden die wellicht interessant kunnen zijn voor dealers.

Er zijn natuurlijk allerhande voordelen. Door mijn jarenlange relatie met Momotaro heb ik bepaalde voordelen verworven, die ik nu kan uitspelen. De koi die ik presenteer zullen ook allemaal naar mijn smaak gekocht worden en door mij gecontroleerd ter plaatse. Het zullen dus vermoedelijk ook allemaal koi zijn die moeten voldoen aan mijn eisen, en niet zomaar de eerste de beste koi die ik tegenkom.

Een bijzonder lucratief voordeel is dat ik aan mensen buiten België kan factureren op 0-tarief, zodat men de BTW niet voor moet financieren. BTW is door een ondernemer terug te vorderen, maar dat is niet hetzelfde als niet hoeven voor te financieren. Na aankoop ontvangt men een faktuur op BTW 0-tarief en dat scheelt toch maar 21% op de investering. Het scheelt in ieder geval een slok op de borrel.

Als toetje ben ik aan het onderhandelen met Daisuke om bepaalde privileges te krijgen wat betreft bepaalde koi die normaal niet in de verkoop kunnen komen, maar daar kan ik helaas nog niets over zeggen.

Door je aan te melden bij de dealer login zal je informatie gevraagd worden. Vul deze zo nauwgezet mogelijk in, want na ontvangst van je aanvraag zal ik de gegevens controleren. Nadat ik de gegevens heb gecontroleerd zal ik een antwoord sturen met de bevestiging en krijg je toegang tot de koi die aangeboden worden.

Als je een koi ziet die je interesseert, zal je de mogelijkheid hebben om deze aan te kopen met vermelding van bepaalde opties, zoals verblijf in Japan, verblijf in Arendonk, extra verblijf in de mudpond enz. (wel afhankelijk van bepaalde voorwaarden). Je hoeft zelf niets te berekenen, dat doet de module nauwgezet voor jou. Het volledige systeem is geautomatiseerd, en na bestelling krijg je de faktuur en instructies medegedeeld.

Op dit ogenblik is de pagina nog in ontwikkeling. In de loop van volgende week zullen er al koi in verschijnen, en vanaf het ogenblik dat ik in Japan ben zal deze pagina dagelijks geupdate worden, zodat je online je aankopen kan bevestigen. Is stel voor dat je je in de loop van de volgende dagen eens registreert als je interesse hebt.

Wil je graag eerst informatie, dat kan natuurlijk altijd door me te bellen, te mailen, te skypen, te facebooken, mogelijkheden genoeg.

Koop nu je voordeel

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137