Bijsturing Opendeurdagen

Bijsturing Opendeurdagen

Arjan bracht mij op het idee om de jaarlijkse barbeque op zijn Amerikaans te doen, en op zichzelf vond ik dit geen slecht idee.

Zelf zou Arjan voor Thaise sate (satay) zorgen en komkommer/chili in het zuur erbij. Top Arjan... Zelf was ik van plan om echte Amerikaanse hamburgers en braadworst te verzorgen.

Indien er dus nog mensen zijn die zich geroepen voelen om een duit in het zakje te doen, dan maken we er een familiaal feestje van. Alles mag, niets moet, en het is een volledig vrije actie, maar ik zou nog denken aan gebak als toetje, drank, gerookte vis, ijsjes eventueel ???...noem maar op, je bent vrij om te doen of te laten wat je wil. Mensen of bedrijven die iets schenken zal ik uiteraard wel in de bloemetjes zetten, door middel van een nieuwsitem, en een aangepast publiciteitsverhaaltje.

Dan wordt de vraag gesteld hoeveel man er zou komen, maar dit jaar heb ik een vrije opendeurdag georganiseerd. Met andere woorden kan ik enkel naar voorgaande jaren kijken, en veronderstellen hoeveel volk er zal komen. Normaal is dit tussen de 120 en 150 man, maar ik ga het voor de gemakkelijkheid op 75 mensen houden, met de slogan...iedereen welkom, maar op is op....

Of we op die dag nog iets speciaal organiseren is nog even de vraag, omdat veel afhankelijk is van de koi. Ze zijn dan pas 3 weken uit quarantaine, de vissen zijn pas verplaatst, en ik weet niet of alles tegen die tijd onder controle zal zijn.

Ik heb ondertussen al een 20-tal aanmeldingen binnen, en als je een mailtje wil sturen dat je komt, is altijd meegenomen. Hier kunnen we ons dan toch een beetje op baseren.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137