Binnenkort ter beschikking

Binnenkort ter beschikking

Mijn zoon heeft zich de laatste maanden beziggehouden met iets waar hij niet veel van kent, maar dat hij wel wil leren, namelijk het maken van een app.

Het is een bepaalde evolutie die natuurlijk hot is momenteel. Als je wil meegaan met je tijd, moet je ook meedoen en niet bij de pakken blijven zitten.

Wat is de bedoeling. Via google play kan je straks gratis je app downloaden en installeren op je Iphone of Smartphone. Telkens als ik een aanpassing doe op de website, bijvoorbeeld nieuwe koi eropzet of een nieuwsitem toevoeg, dan krijg je onmiddellijk bericht. Ik heb het even amateuristisch op film gezet

Je zult nu zeggen dat je ook naar de website kan gaan, maar dat is niet helemaal hetzelfde. Via de app. wordt je onmiddellijk op de hoogte gesteld, en ben je die fractie voor op iemand anders. Of het belangrijk is weet ik niet, maar het is wel een mooi speeltje...

Binnen enkele weken zouden de laatste obstakeltjes overwonnen zijn en kan je de app downloaden. Voor bedrijven die eventueel interesse hebben om ook een persoonlijke app te laten maken, die mogen me altijd contacteren. NIet duur, wel efficiënt en nuttig. De sterkte van Robby, mijn zoon, is ook het ontwikkelen van professionele websites met CMS implementatie of Content Management Systems.

Er wordt GEEN gebruik gemaakt van open source systemen, maar alles wordt van scratch tot website volledig zelf geschreven en geprogrammeerd. Door dit systeem ben je niet afhankelijk van een open source systeem, (voorgeprogrammeerde sjablonen) maar kan je alles laten programmeren wat je wil verwoorden via de website. Je bent dus vrij en niet gebonden.

Iedere verandering die ik via de website doe, wordt automatisch doorgegeven naar de app, zodat ik in principe geen dubbel werk heb. Iets aangepast op de website, en je bent binnen 2 sec. op de hoogte, waar je ook bent, via de Interkoi app.

Terwijl Robby zijn hersenen pijnigt om dit onderdeel verder uit te zoeken hoe het moet geactiveerd worden in google play, kan ik verder genieten van mijn koi.

De temperatuur van het water is gedaald naar 14°, tenminste bij mij toch, maar de koi zwemmen nog rustig rond. Ik kon het niet laten om een overzichtsfilmpje te maken van de 2 grote vijvers, die ik vijver 4 en vijver 5 noem.

Wat ik de laatste tijd ook doe, is een speelbal geven aan de kleinere koi. Zoals je kan zien in vijver 1 kunnen ze zich hier best mee amuseren. Als ik s'morgens aankom om de filters te doen, en de koi in het oog te houden, weten ze precies hoe laat het is, en wie zegt dat koi geen verstand hebben, zijn helemaal fout.

Onmiddellijk als ik in de buurt ben, komen ze al aanzwemmen om naar gedroogde garnalen te vragen. Die doe ik dan in de speelbal en binnen de kortste keren duwen ze met hun neus tegen de bal om de garnalen eruit te vissen. Ik zou nog enkele van die speelballetjes willen hebben, maar ik kan ze nergens meer vinden.

Speciale vermelding

Tijdens de presentatie morgen van de combi trommelfilter, zal ik tegelijkertijd een speciale promotie doen van het herfst en wintervoer van probites, evenals van alle andere producten die ik aanbied. Ik zal de huidige voorraad etaleren en je mag hier gebruik van maken tijdens je bezoek.

Meer afbeeldingen

Binnenkort ter beschikking: afbeelding 1
Binnenkort ter beschikking: afbeelding 2
Binnenkort ter beschikking: afbeelding 3
Binnenkort ter beschikking: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137