Bloedmooi trio

Bloedmooi trio

Ja, ik kan het moeilijk anders omschrijven...het zijn inderdaad bloedmooie zuivere koi. De tancho kohaku heeft al meermaals zijn klasse bevestigd door telkens de eerste prijs te behalen op zowel de Belgische koishow als op de Euregio koishow.

Zal ik ze ook nog eens inzetten op de koishow in Arcen ? Nee, dat ga ik niet doen. Het is al niet van mijn gewoonte om telkens dezelfde koi in te zetten op een show, dat doe ik zelden of bijna nooit; Ik selecteer graag uit mijn andere selecties en daar zitten altijd nog kandidaat winnaars in.

Ik zal je eerst het filmpje laten zien dat ik pas gemaakt heb, misschien kan je dat wel overtuigen van de klasse van dit trio. Naast de quasi perfecte tancho kohaku zie je de ginrin kohaku van Maruyama. 

Deze behaalde een 2de prijs op de Euregio koishow, maar dat was mijn eigen schuld. Deze was nog niet lang genoeg in Arendonk en aan de koi was te zien dat ze het nodig had om bij te komen en zich optimaal in conditie te brengen.

Dat is ondertussen gebeurd en ze wordt iedere dag mooier en beter. Zelf verwacht ik bijzonder veel van deze uitzonderlijk mooie ginrin, het zou mooi zijn om deze een goede toekomst te kunnen bieden.

De derde koi is een golden corn van Taniguchi uit de selecties die ik bij Narita heb aangekocht. Je kan het moeilijk  met een andere koi vergelijken. Het schubbenpatroon is mooi gerangschikt en geeft de gelige kleur een intensiteit die je alleen maar kan waarderen. Apart kan je het noemen, en ik kijk er telkens met bewondering naar.

Hier nog eventjes de bloedlijnen waaruit de golden corn is ontstaan: 

Fase 1
Female Chagoi x Ginrin Asagi male ---> ziet eruit als een Ginrin Soragoi Female

Fase 2
Ginrin Soragoi Female x  Asagi male ---> ziet eruit als Ginrin Asagi Female

Fase 3
Ginrin Asagi Female x  Karashi Male(Karashi Benigoi) ---> golden corn

Verder wil ik nog even melden dat ik zaterdag de laatste dag open ben. Zondag vertrek ik voor een week op vakantie. Wie nog even langs wil komen kan dat zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Wil je later komen, dat kan, maar dan moet je even een afspraak maken.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Peter De Clercq

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml