Het is me niet gelukt !

Het is me niet gelukt !

Ondanks verwoede pogingen om de hoogwaardige selectie van Willy te verkopen, ben ik er niet in geslaagd om mijn doel te bereiken. Eeuwige zonde vind ik. Tja, de tijden zijn ook veranderd, niets aan te doen.

Na overleg hebben we besloten om tot andere middelen over te gaan, en dit ten gunst van de koi natuurlijk, want bij Interkoi blijven rondzwemmen is geen optie.

We hebben voor het volgende gekozen. Zo gauw als dit nieuwsitem is verschenen, zal ik de overblijvende koi onder een nieuwe knop zetten met een prijs die ze volgens ons waard zijn, maar gestuurd door het countdown systeem.

Wat houdt dat in ? We geven de koi een waarde die ze volgens ons nu zeker waard zijn en iedere dag zal de prijs automatisch met 250 euro per koi verminderen tot een absolute bodemprijs. Bij iedere eventuele verkoop geld wel dat het commissieloon voor interkoi nog van toepassing is, namelijk 10%.

Dit systeem zal ik toepassen tot en met zaterdag morgen. Nadien verdwijnen de koi in de eeuwigheid en zal ik geen moeite meer doen om de koi te verkopen, dan zoek ik een andere oplossing.

Alle koi zien er trouwens nog stralend uit zoals je op de filmpjes kunt zien. De foto's zijn van vroeger, dus de filmpjes zijn uptodate. Ze kunnen nog makkelijk voor veel genot zorgen de volgende 10 jaar.

Het enige wat ik op dit ogenblik hoor is...."het is boven mijn budget"....."het is boven mijn budget."...ik heb hier natuurlijk alle begrip voor, maar om op dit ogenblik deze koi in deze conditie en met deze uitstraling gekocht te krijgen is absoluut onmogelijk, maar ja, ik kan de boel niet forceren natuurlijk.

Wel kan ik je garanderen dat er verscheidene koi tussenzitten die je eventueel kan inzetten op de koishow in Arcen. En bovendien nog veel kans maken om een mooie prijs te winnen. Dit zijn de koi waarvan ik denk dat ze nog een prijs kunnen pakken: 2207011 - 2207006 - 2207001 - 2207004, en misschien voor de most unique koi de geweldige 2207008.

Ondertussen zijn al wel de eerste koi naar hun nieuwe verblijfplaats gegaan, en ik had gevraagd om een filmpje te sturen van de locatie waar ze heen zijn gegaan. Het heeft eventjes geduurd, maar koi 2207003 is vertrokken naar een vijver van 85 kuub, waarvan hier het filmpje.

WIL JE DE COUNTDOWN OPVOLGEN ?
KLIK DAN OP DEZE LINK

 

33
26
37
22
23
25
22
18

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Martin

De rest van de koi mag gratis de rest van hun leven bij mij rondzwemmen 


Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
Verkocht
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml