Zie hem lachen

Zie hem lachen

Als je naar Interkoi gaat, zeg dan tegen Luc dat hij de zak met probites die ik onlangs gewonnen heb met het raden van de pellets aan jou meegeef ! Maar je moet wel een foto doorsturen en lachen op de foto, dat waren de woorden van Wim die de pellets het dichtst benadert had.

Op aanraden van Johan had Wim meegedaan met het raden naar het aantal pellets, en het ergste wat kon gebeuren gebeurde. Normaal zou Johan gewonnen hebben, want die was er op dat moment het dichtste bij, totdat hij Wim aanraadde om ook een gok te doen....weg hoofdprijs voor Johan, maar de troostprijs maakt toch ook iets goed ! Dan maar samen op de foto ! 

Thijs kwam even langs om de kujaku die hij in optie had gezet te bekijken. Maar hij vond hem niet goed genoeg. Niet getreurd, vandaag of morgen zal ik wel een klant vinden voor deze kujaku. Zoveel zwemmen er niet meer van rond en ze waren toch redelijk populair.

Tja, veel valt er voor de rest niet te vertellen. Alleen Peterken zou ook nog eens graag in het nieuws komen en stuurde me een filmpje van zijn vijver nadat hij alles voorbereid had om te kleien. Dit filmpje wil ik je niet onthouden !

Bovendien wou hij graag wat foto's laten zien, en dat ging gepaard met de volgende woorden gekoppeld aan ieder foto, want iedereen weet dat Peterken een spraakwaterval is: 

  • Wekelijks onderhoud kleien en bacterien. Filmke tijdens het verversen en na het poetsen van de filters.
  • Leuke hobby!
  • Nog nie veel kaas gegeten van foto’s nemen. Stuur het maar is naar jou. Nadat de vijver is gepoetst en ze hun eten krijgen. Random wa foto’s maar die vissen zijn rap. …. begot……
  • Izumya. Zeer mooi hahaha van dichtbij nr 89 die jullie ook mooi vonden. Groeit nie Zeer rap maar Is een pareltje!
  • De mensen mogen zeiken. Maar jij hebt mooie koi voor een eerlijke prijs!

Bij iedere foto kreeg ik dus ook de nodige uitleg. Maar wat is het belangrijkste ? Peterken geniet met volle teugen van de koihobby en heeft er iedere dag plezier van...dat is de levensles...

Zo zie je Peterken dat je ook nog eens in het nieuws verschijnt. Ik hoop dat de mensen het mooi vinden en het op prijs stellen. Maar ja, veel ander nieuws is er momenteel niet te melden.

 

5
2
26
3
14
4
4
5

Meer afbeeldingen

Zie hem lachen: afbeelding 1
Zie hem lachen: afbeelding 2
Zie hem lachen: afbeelding 3
Zie hem lachen: afbeelding 4
Zie hem lachen: afbeelding 5
Zie hem lachen: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

william william

Was eerst schrikken, met Koi die melk krijgen, maar had de volledige tekst over kleien nog niet gelezen. Het is normaal dat het water niet helder is, maar wat ik zie ziet er heel goed uit. Groot gelijk om zo te genieten van de hobby ! Paar weken geleden nog gedacht aan Peter, begin gentse feesten optreden pipes en drums. 


Jack

Ziet er gezond uit bij Peter. De koi vertellen het verhaal. Goed bezig!


Wim DW

voor alle duidelijkheid - het is Peter (de man van het kleien) die samen met Johan op de foto staat  --- kwestie van geen misverstanden te hebben he !!!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml