Color boost Probites

Color boost Probites

Volgende week begint Arcen, en dan zie je weer mensen met zware zakken sleuren. Dit moeten we proberen te ontlasten, en daarom wordt er wat hulp geboden.

Je kan vanaf nu tot en met volgende week woensdag een bestelling plaatsen waarbij het interessant is om je geliefde voer niet in Arcen te versleuren, maar het gewoon via je DPD bij je deur te laten afzetten…makkelijk en eenvoudig, en vooral...geen gesleur en met een nog betere prijs.

De actie die nu van toepassing is, is de moeite. Bestel nu je Probites Summer 10 kg, en je krijgt gratis een zak colorboost van 3 kg ter waarde van 47.95 euro er gratis bij. Verzendkosten doe ik niet gratis, waarom zou ik…

Je kan nuchter nadenken en weten dat bij gratis transport het toch in de verkoopprijs is ingerekend, maar dat wist je zelf vermoedelijk al. Ik reken gewoon 5 euro per transport tot 20 kg aan, daar kan je zelf niet voor komen.

Dat deze combinatie zijn nut afwerpt, kan je aan dit filmpje zien. De etalering van kleur spat eruit na enkele weken.

Als je 10 kg Probites Summer mengt met 3 kg Color Boost, dan heb je de Probites Summer Mix. Om dit ook nog interessant te houden, geld de vorige aanbieding ook nog, dus:

10 kg Probites Summer Mix of Probites Chlorella 10 kg + Gratis 5 kg Secret Breeders Klei, een zalige combinatie.

De prijs van de 10 kg Probites Summer of Summer Mix is 131.50 euro.

De prijs van de Chlorella Probites Medium Large is 151.95 euro.

Geen gesleur, geen moemakerij, een mailtje naar arendonk@interkoi.eu volstaat. Vandaag besteld is morgen of overmorgen geleverd door DPD.

Ik heb een speciale Interkoi pakketdienst opgericht die iedere voormiddag netjes de pakjes naar de dichtstbijzijnde DPD dienst brengt, want ik verkoop nog niet voldoende om het te laten ophalen.

Maar ik doe dat graag hoor ! Lekker ritje van 5 minuten, soms met mijn kleindochter…

Color Boost

ProBites Color-Boost is het krachtigste kleurbevorderende voer uit de ProBites range en bevat een hoog gehalte aan Concentrated Color Formula. Dit voer is uitermate geschikt als voorbereiding op een koishow of voor koi die weinig zonlicht krijgen.

ProBites Color-Boost kan het beste een korte periode gevoerd worden in de aanloop naar een koishow indien wat extra pigmentvorming gewenst is. Wij adviseren om niet langer dan 3-4 weken door te voeren met uitsluitend ProBites Color-Boost om een oververzadiging van de pigmentcellen te voorkomen.

Gemiddelde analyse ProBitesTM Color-Boost

Ruw eiwit: 40% Afkomstig van vis, pre-digested fish protein, gevriesdroogde schelp- en schaaldieren en diverse eiwitten van plantaardige oorsprong.

NEB 68% (NEB = Netto Eiwit Benutting)

Ruw vet 8% (Uitsluitend koudgeperste oliën en vetten)

Koolhydraten 32% (waarvan suiker 1,7%) Speciaal geselecteerde "langzame" koolhydraten met een minimum aan suikers.

Ruwe vezels 2%

As 11%

Vocht max. 10%

Toevoegingsmiddelen per kilogram:

Vitamine A: 15.000 IE, Vitamine B1: 10 mg, Vitamine B2: 20 mg, Vitamine B6: 20 mg, Vitamine B12: 200 µg, Vitamine C: 350 mg, Vitamine D: 2.000 IE, Vitamine E: 200 mg, Vitamine K3: 5 mg, Niacine: 200 mg, Biotine: 1 mg, Foliumzuur: 10 mg, D-Pantotheenzuur: 50 mg, Selenium (Na-seleniet) 0,20 mg. Mineralen en sporen-elementen.

Bestandmiddelen:

Vismeel, pre-digested fish protein, krill, zeewier, micro algen, sojaproducten, granen en graan(bij)producten, montmorillonietklei, visolie, plantaardige oliën, voedingsgist, paprika-poeder, calciumcarbonaat, natuurlijk astaxanthine. Vrij van kleurstoffen, geurstoffen en conserveringsmiddelen.

Geschikt voor watertemperaturen vanaf 15 graden Celsius.

Aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt

Meer afbeeldingen

Color boost Probites: afbeelding 1
Color boost Probites: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240