Johnny van Barneveld op bezoek

Johnny van Barneveld op bezoek

Iedereen die iets van darts afkent, weet wie van Barneveld is, en wat hij gerealiseerd heeft, een all round darts wereldkampioen.

Die ginrin kohaku stond Johnny wel aan, terwijl Peter zich ook van zijn beste kant liet zien bij het werpen van de pijltjes, maar die kwamen dikwijls op de verkeerde plaats terecht.

Dit ludieke spelletje bracht wel een korting van 25% op. Je kan korting geven op de koi die dit jaar overblijven, maar om hier een speels kantje aan te geven is ook plezierig. Kind blijven heeft ook zijn charme nietwaar !

Alleen moeten ze niet teveel naar de bulls eye of de 25% en 50% kortingen gooien, want dat vind ik wat teveel van het goede.

Niet iedereen durft het echter aan om gebruik te maken van de kortingen via het dartsspel. Door de één of andere reden is er iets wat ze afschrikt, maar mij niet gelaten hoor.

Als mij de kans geboden werd om op deze manier een korting te bekomen die tot 50% kan gaan, dan wil ik gegarandeerd het risico nemen. Het is een kwestie van gokken en daar heb ik geen problemen mee, ondanks het feit dat ik geen gokker ben.

Persoonlijk vind ik het een origineel idee, dat binnenkort helaas gedaan is.

Ondertussen heb ik me laten verrassen. Een poos geleden was er tijdens de zware windvlagen mijn druppelfilter omgewaaid, waar ook de BIO-UV aan verbonden was. Daardoor was het hele systeem ontwricht en moest ik de BIO-UV er tussenuit halen.

Och niet zo erg dacht ik, ik zal het mettertijd wel maken, maar door de zware verantwoordelijkheid van de koi en de kleinkinderen rest me weinig tijd om deze akkefietjes op te lossen. Zodoende was de vijver nog altijd aan zijn lot overgelaten, niet dat ik dit erg vond.

Donderdag zag ik dat de zweefalgen in opstand kwamen. In eerste instantie ben ik er blij mee, want het is een teken dat je vijver gezond is, en niet iedereen kan zomaar zweefalgen toveren.

Ik dacht het onder controle te houden als het niet te zonnig zou worden, maar ze hebben me verrast...zaterdag was het al erwtensoep wat de klok sloeg, en ik moest goed kijken om een koi te pakken te krijgen.

Ik heb dan mijn verplaatsbare BIO-UV ingeschakeld en deze voorlopig gemonteerd totdat ik tijd heb om mijn andere BIO-UV opnieuw te monteren. De zweefalgen hebben hun werk gedaan, maar nu is het tijd om de vijver terug helder te maken.

De verkoop is anders gewoon onmogelijk, maar eind deze week zal de vijver vermoedelijk al opgeklaard zijn. Een lichte schijn zal ik wel proberen te houden ! Het komt de koi ten goede…

Wie trouwens nog de dartsgok wil wagen moet van de gelegenheid gebruik maken.…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240