D-Day

D-Day

5 juli is D-Day voor interkoi naar aanleiding van de slag van Normandië op 6 juli.

Maar D-Day staat bij interkoi voor Doitsu-Day. Wij zullen dan ook de ganse dag open zijn om onze speciale selectie van Matsue aan te kunnen bieden. Dat Matsue bekend is voor zijn goede tancho is bekend. Dat hij prachtige kohaku heeft is ook bekend. Dat hij op dit ogenblik geweldige naam aan het maken is met zijn Doitsu koi, dat hebben we verleden jaar reeds kunnen proeven van de doitsu die ik toen heb meegebracht.

Om de samenwerking tussen interkoi en Matsue nog te stimuleren hebben wij Matsue gevraagd om goede tot zeer goede Doitsu te selecteren voor een aannemelijke prijs om nog wat extra naamsbekendheid te krijgen. Zijn selectie speciaal voor Interkoi is dan ook bloedmooi. Ik hou van Doitsu, en ik weet dat sommige mensen hun neus optrekken als men de naam Doitsu uitspreekt...maar je vergist je hoor.

Ik laat je enkele foto's zien van de koi die op zaterdag 5 juli te voorschijn zullen getoverd worden, en in de loop van volgende week zal ik systematisch het volledige aanbod op de website zetten. Deze Doitsu zijn ± 30-35 cm en zullen aangeboden worden vanaf € 200 tot maximaal € 375. Op mijn verzoek vroeg ik hem om er een Ginrin kohaku bij te doen, en dit juweeltje (zie laatste foto) mag mijn insziens gezien worden....

Lees er de volgende weken meer over en kom zeker zien op 5 juli tijdens deze Speciale Doitsu-dag...

Film doitsu_01

Film doitsu_02

Film doitsu_03

Film doitsu_04

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: ENKEL OP AFSPRAAK
Zondag: ENKEL OP AFSPRAAK

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

1811013

lepel sanke 1811013
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001