Daar is ie weer

Daar is ie weer

Ditmaal niet met koi, maar met zijn oude en toch onmisbare hobby, het vissen.

Ditmaal niet op karpers, maar op steur. Blijkbaar gaat deze sport hem toch niet in zijn koude kleren zitten, en de warmte is er ook niet vanaf te lezen. Aan zijn gezicht te zien, geniet hij er geweldig van, dit in tegenstelling tot de steur die het niet zo leuk lijkt te vinden. 161 cm en 50 pond gewogen volgens Rini.

Maar Rini heeft de koihobby niet helemaal opgegeven. Hij bezoekt Interkoi nog wekelijks en verzorgd nog steeds het onderdeel "vraag het aan Rini" en zal in de toekomst nog af en toe zijn column verzorgen.

Ondertussen heeft de karperwereld hem ook weer in zijn greep en covered hij het magazine, het visblad, en wordt hij regelmatig gevraagd om hun evenement op te luisteren met zijn geweldige verhalen.

Af en toe duikt er een geweldig filmpje op in You Tube van de goede oude tijd en zo blijft de mythe in leven. Ik heb al ooit een filmpje gezien van Rini tijdens het karpervissen in Frankrijk, maar wie nog youtube filmpjes heeft gevonden van Rini, doorsturen die handel, zodat ik iedereen kan laten meegenieten.

Meer afbeeldingen

Daar is ie weer: afbeelding 1
Daar is ie weer: afbeelding 2
Daar is ie weer: afbeelding 3
Daar is ie weer: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240