De winnaar  is bekend

De winnaar is bekend

Zoals vermeld in het nieuws van 18 november, zou er een wedstrijd verbonden worden aan de kopers van de Taniguchi tosai kohaku en sanke.

De aangekochte koi werden in setjes verdeeld van 5 stuks, en iedere tosai kreeg een nummer. Zo ontstond ook een code per koi, namelijk de setnummer samen met de code van de koi was ook het lotnummer. Koi 3 uit set 15, werd dus koi 153, eenvoudig en overzichtelijk.

De koi die wij geselecteerd hadden voor de loterij werd deze loupe zuivere kohaku met code 1112054. En zeg nu niet dat dit de minste was uit de selectie, integendeel, ik heb een heel groot zwak voor deze sympathieke kohaku.

Het stabiele patroon, het zwierige neusje, de doorschijnende vinnetjes, de sterke bouw en de totale uitstraling is voor mij altijd een koi die zal scoren in mijn persoonlijke keuze. Ik zie deze al groter worden, het hi naar boven trekken en het shiroji, dat van goede kwaliteit is, deze koi ondersteunen, zodat je een perfect uitgebalanceerde koi ziet te voorschijn komen. Wat hij of zij later nog in de mars heeft, zullen we later zien.

Mijn kleinkinderen hebben me geholpen om het winnende lot te trekken. Dat is weeral een tijdje geleden dat ik ze erbij betrokken heb, en het werd tijd... Via dit filmpje laten ze je zien welke winnende nummer zij hebben getrokken. Zoals je in het filmpje kan zien, is de winnaar het nummertje 274, of koi 4 uit setje 27. De winnaar zou zich even moeten melden, want misschien wil hij of zij niet bekend worden gemaakt. Dus winnaar..... Ik verwacht je mail.

Deze kohaku zal vandaag meegaan naar de groeivijver, en in april kunnen we zien wat ze gedaan heeft. Het is ook vanaf nu dat de groeivijver terug ter beschikking is, want er werden herstellingswerken uitgevoerd.

We zijn ontzettend benieuwd naar wat deze yuppies gaan doen de volgende 4 maanden. Je mag nooit te veel verwachten, want dan valt het gewoonweg tegen, maar toch kennen we de resultaten ondertussen zo een beetje. De momo's doen het gewoonlijk bijzonder goed, de taniguchi blijft een open vraag, maar ervaring is kennis.

Nog even melden dat ik pas in januari terug open ben. Deze week zaterdag en volgende week zaterdag ben ik gesloten. Mensen die toch willen komen kijken naar hun koi, kunnen altijd bellen voor een afspraak, en als het mogelijk is, maak ik graag tijd voor hun vrij.

Omdat ik toch aan het filmen was, kan ik het niet laten om de koi in vijver 5 te filmen. Ik heb er nog iedere dag plezier van om deze koi zo te zien rondzwemmen. Op de één of andere manier geven ze mij de indruk dat ze het in de winter op deze temperatuur beter doen dan in de zomer, of misschien lijkt het maar zo. Met volle teugen genieten is dus de boodschap, en ja....ik hoop dat de mensen die nog een koi hebben rondzwemmen er ook van kunnen genieten.

Meer afbeeldingen

De winnaar  is bekend: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240