Dag 6.... Deel 2!

Dag 6.... Deel 2!

We waren nog een stukje vergeten... of was het nou bewust dat we dit later wouden posten..

Jullie zagen hem vast niet aankomen maar natuurlijk vertellen we ook over ons bezoek aan Sakai Fish Farm!

Toen we in de buurt van Sakai Fish Farm aankwamen zagen we pas echt hoe mega deze farm [de grootste ter wereld" target="_blank" rel="noopener"> echt is.

Onvoorstelbaar wat er allemaal bij dit bedrijf hoort, overal mudponds, koihuizen en ga zo maar door!

We hadden hier niet superveel tijd en moesten een aantal koi van Luc bekijken alsmede een aantal andere vissen.

Toen we aan kwamen moest onze tussenpersoon eerst vragen aan het personeel van SFF of wij naar binnen mochten, gelukkig mochten we dit! Heel wat anders dan bij Takigawa dus…

Eerst zijn we in een vishuis geweest waar alleen verkochte koi rond zwommen, hier hebben we er 4 bekeken maar deze voldeden niet aan onze wensen/eisen dus hier werd niets aangekocht.

Daarna doorgereden naar het volgende [ook weer MEGA koihuis" target="_blank" rel="noopener">

Hier dus ook maar snel naar binnen gegaan en het genieten kon beginnen!

Al snel de goede vijver gevonden met de te fotograferen vissen en 1 van de personeelsleden zette al direct een ronde bowl met water en wat verdovingsmiddel klaar, hierna werd ook een grote meetbak klaar gezet om de vissen op de gevoelige plaat vast te leggen!

Toen de eerste vis geschept moest worden zagen we pas goed hoe enorm lang de vijvers hier waren, ook hier was weer alles waar je overheen kan lopen een vlonder die over filters heen lag zoals je bij bijna elke kweker ziet, een GI-GAN-TI-SCHE filtercapaciteit dus!

Eerst werd er een tancho showa gevangen…wat een beest.. nisai… en bloedmooi! Daarna waren 3 sanke en 2 kohaku aan de beurt…. Precies wat je van SFF vissen verwacht… zeer hoge kwaliteit en een body om te zoenen!

Ondertussen konden wij natuurlijk ook een beetje rondlopen en hebben echt mega koi gezien… onder andere de MEGA bekko met z’n appelwangetjes bekend van de all japan! Hier zwommen nog meer champions rond en het was echt MEGAVET! We zuchten er nog altijd van!

Tot slot nog op zoek naar een grote sanke van een klant. Aan de aanwezige personeelsleden gevraagd waar we deze konden vinden, ze hadden geen idee!

Ook nog wat telefoontjes gedaan maar niemand wist waar ie was, we gaan woensdag terug om deze alsnog te fotograferen, er zou dan iemand aanwezig zijn die deze vis weet te vinden!

Jullie zullen begrijpen dat wij hier ENORM van balen!

Moeten we nog een dag naar SFF…. JIPPIEEEEEE!

Dat was het dan echt voor vandaag!

Morgen staat Momotaro op het programma!

Groeten Polleke en Matthijs!

P.S. ik zag dat ik met videobewerken een fout had gemaakt met de film van Takigawa zodat deze in zwartwit was... ik heb dit geprobeerd terug te veranderen maar weet niet of dit gelukt is, dus bij dezen een LINK naar een opnieuw geuploade versie die wel in kleur is!

Meer afbeeldingen

Dag 6.... Deel 2!: afbeelding 1
Dag 6.... Deel 2!: afbeelding 2
Dag 6.... Deel 2!: afbeelding 3
Dag 6.... Deel 2!: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240