Dan maar met de groffe borstel

Dan maar met de groffe borstel

Ieder jaar in de zomer, van juli tot en met augustus is de interesse in koi zoek, een wederkerend euvel en bovendien ontzettend vervelend.

Ik kan me moeilijk aanpassen aan deze situaties en zal dan ook altijd proberen om iets extra uit de kast te halen.

Vanaf vandaag zul je een pracht van een showa in de countdown zien staan. Een waardevolle showa, zij het niet dat er een klein probleem aan is.

Moeilijk zichtbaar voor de meesten, maar helaas mag ik deze niet voor 100% correct verkopen. Het zijn dingen die gebeuren en waar je weinig aan kan doen.

De meeste mensen, zelfs 99% van de mensen zullen het niet zien als ze de koi in de bowl zien, maar de kop staat lichtjes schuin op het lijf. Daardoor is de koi niet meer 100% in orde.

Moet ik deze koi elimineren of moet ik deze aan iemand gunnen die er geen problemen mee heeft en toch kan genieten van een pracht van een showa ?

De toekomst zal het uitwijzen. Ik heb besloten om de showa dan in de countdown te plaatsen, waardoor de prijs met 100 euro per dag naar beneden gaat tot een absoluut dieptepunt.

Ik hoop dat er mensen zijn die zo slim zullen zijn om toch eieren voor hun geld te kiezen en te genieten van een showa met de potentie van een echte jumbo.

Ze is precies 2 jaar, was gekocht op de veiling van oktober 2018 toen ze 54 cm was gemeten. Ondertussen is ze 60 cm en geloof me, het zijn koi die in staat zijn om bijzonder groot te worden.

Eénmaal de bodemprijs behaald is er geen mogelijkheid meer om deze showa te kopen en zal ik een andere oplossing moeten zoeken voor deze prachtkoi met een mankementje.

Degene die natuurlijk eerst tijdens de prijsdaling de prijs stopzet, mag altijd eerst komen kijken om te zien of ik de waarheid heb gesproken, maar ik hoop echt om iemand te vinden die nog wil genieten van deze jumbo koi.

Tenslotte heb ik gisteren nog een potentiële koper gehad voor een in onze ogen zeer beloftevolle showa. Hier moet je geen tekening bij maken, ga ze maar zoeken, showa met deze mogelijkheden.

Haal ze door de waterlijn en geniet van het intense sumi dat volop in ontwikkeling is. Je kan je allerlei voorstellingen maken van een showa zoals deze. Dromen zijn altijd een prachtige uitlaatklep om je fantasie de vrije loop te laten.

Maar wat ben je zonder dromen ? Ook deze droom kan werkelijkheid worden. De toekomst lacht deze showa toe. De vraag of ze verkocht zal zijn of niet zal echter nog moeten beantwoord worden…

Is het antwoord positief, prima… is het antwoord negatief, dan is het ook niet erg, want dit zijn koi die tijd en geduld nodig hebben.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137