De Arendonk Barbeque

De Arendonk Barbeque

Vandaag was de dag van de jaarlijkse barbeque van Interkoi Arendonk. Zoals eigenlijk wel gewoon, was het wederom prachtig weer in de Belgische Kempen. Zoals Luc al had gezegd in een eerder bericht wil ik namens alle aanwezigen het bestuur van KOI2000 nogmnaals bedanken dat ze hun jaarlijkse show het afgelopen weekend hebben gehouden zodat alle aanwezigen volop van het mooie weer hebben kunnen genieten.

Na de fantastisch verzorgde barbeque werd de Yamamatsu kohaku verloot onder de klanten van Interkoi Arendonk. Nadat de kleinkinderen van Luc 4 loten uit de vaas hadden getrokken was de eer aan Wilfred om de prijswinnaar uit deze 4 loten te trekken. Iedereen in spanning tot de naam van de gelukkige viel. De prachtige kohaku gaat naar Ans & Frans waar ze gezelschap zal hebben van haar zus uit dezelfde selectie. Van harte vanuit de polder! Martin was zwaar teleurgesteld en moest een traantje wegpinken zoals te zien is op de foto's. Na de verloting werden er nog een aantal jumbo tosai gebowld en had Ben weer veel belangstelling rondom de bowl.

Geniet van de foto's en ik wil proberen het in het klein over te doen op 30 mei.

Check het nieuws van 30 mei hier en schrijf je in. Opzet zal anders zijn vanwege de ruimte maar wij zullen het net zo gezellig proberen te maken. De hele dag door zal de barbeque aanstaan en zal er genoten kunnen worden van de koi en de koi kichi's zullen verhalen kunnen uitwisselen.

Ik reken ook op mooi weer dus we gaan van het beste uit!

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml