De bezieler van Shiba Zakura

De bezieler van Shiba Zakura

Yamatoya San, of met zijn echte naam Shiraishi San is de kweker van Shiba Zakura, maar dat is eigenlijk al bijna door iedereen geweten. Vandaag was het de dag om hem een bezoek te brengen.

Als geschenk hadden we een T-Shirt meegenomen met daarop de beeltenis van Shiba Zakura, en hij heeft er wel 5 keer om bedankt. Voor de rest van de dag hebben we een mudpond van 65 nisai koi leeggehaald, want dat moet ook gebeuren als je op koihunt bent in Japan. Ik ga hier niet meer te veel over uitwijden, want ik heb mijn slaap hard nodig ondertussen. Ik heb een 40 tal foto's opgeladen, en geniet daar maar van.

Wel moet ik nog even vermelden dat er zo dadelijk nog foto's opgeladen worden van enkele zeer speciale koi die ik reeds te koop ga aanbieden. Deze zal ik onder "koiaanbod" aanbieden en meer bepaald onder "koi in mudpond". Bekijk deze goed, want ze zijn echt niet te versmaden.

Als laatste wil ik nog meedelen dat we alles in het werk gesteld hebben om echte Jumbo aan te kopen, en niet van die uit de kluiten geschoten 70-plussers, maar koi van 80 cm en meer, dus het echte werk. Wij hebben aan Maeda San uitgelegd dat veel mensen verschrikkelijk graag deze koi zouden hebben, maar dat ze deze helaas niet kunnen veroorloven. Vermits we op dit ogenblik veel krediet hebben gekregen, heeft hij ons onbegrijpelijk maar waar ook in tegemoet getreden. Het resultaat is een aanbod van een 8-tal Jumbo's van meer dan 80 cm. Ik ga deze straks op de site zetten onder koi in mudpond en moesten er mensen zijn die interesse hebben, dan mag je me reeds contacteren. Ze zullen tussen de 2500 en 3750 kosten. Veel geld zul je zeggen, en terecht, want we moeten er allemaal hard voor werken, maar dit is een lachertje voor deze koi. We hebben ze volledig nagekeken en gekeurd, en ze zijn zelfs allemaal in orde. Bovendien zijn het nog mooie koi ook.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052