De duurste tosai

De duurste tosai

Prijzen kan je niet onder controle houden op de veilingen. Er is niets zo onvoorspelbaar als de vraag die veel mensen mij stellen….”wat gaat deze koi kosten ?”

Er is geen prijs op te plakken. Het enige wat je kan doen is om een mogelijke schatting te maken en dan nog….

Alles is afhankelijk van de wil van de aanwezigen, en als iemand zijn zinnen heeft gezet op een bepaalde koi, dan wordt het sowieso een moeilijk verhaal.

Ik heb echter een boel ervaring wat betreft de veilingen. Ik denk niet dat er ooit iemand is geweest die zo dikwijls de veilingen heeft bezocht als ik.

Heeft dit voordelen ? Ja, dit heeft voordelen…maar die ga ik rustig voor mezelf houden, dat heeft teveel bloed en tranen, maar zeker teveel centen gekost om dit zomaar te grabbel te gooien.

Om terug te komen op de titel “de duurste tosai”, dan gaat het in dit geval over de duurste tosai die ik ooit aangekocht heb op een veiling…

Deze maruten kohaku moest en zou ik hebben. Deze kohaku voldoet aan al mijn dromen voor de toekomst.

Hebben we hier gelijk ? Goede vraag, binnenkort zullen we het weten want ze zit nu nog in de mudpond, of beter gezegd in de opgroei bij Momotaro.

Als je alle ingrediënten bekijkt die deze tosai tentoonspreid, dan zou het niet mogen mislukken, en het zal dan ook een spannend terugzien zijn.

Het zal een moeilijke zaak zijn om deze te gaan verkopen, want prijstechnisch zal deze te duur worden voor de Europese markt. Dan gaan we er maar proberen zelf iets van te maken…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240