De koiparadijzen

De koiparadijzen

Koikichi blijven verbazen met de meest fantastische vijvers vol originaliteit die telkens een euforisch gevoel naar boven brengen.

Eén van deze vijvers is de vijver van Luut ergens in het Nederland. Als ik het zo even bekijk zijn het 2 afzonderlijke vijvers, gedeeltelijk boven de grond met een groot aantal ramen aan de zijkant.

Of de vijvers met elkaar in verbinding staan is me niet helemaal duidelijk, maar wat ik begrepen heb is dat de vijvers taps naar beneden lopen, zodat ze onderaan nog slechts 20 cm breed zijn.

Bovendien lijkt het of één vijver in de buitenlucht staat en één vijver onder een soort veranda of serre. Toch wel spectaculair vind ik. De totale inhoud zou 55 kuub zijn.

Het is dan ook met groot plezier dat ik eventjes van deze filmpjes kan genieten, die helaas wel horizontaal gefilmd zijn en niet verticaal, een veel voorkomend euvel veroorzaakt door het gebruik van de telefoon.

Een ander koiparadijs waar ook een filmpje van werd doorgestuurd, is gebouwd door Zenkoi, en ook hier vind je een groot aantal koi van Interkoi.

Natuurlijk herken ik de koi. Natuurlijk geniet ik van het rondzwemmen van een groot aantal hoogwaardige vissen. Het voordeel van deze vijver is dat de eigenaar niet één maar 2 vijvers heeft en binnenkort zal er een selectie gedaan worden zodat de kleinere koi naar één vijver en de jumbo naar deze vijver worden overgezet.

Maar laat ons gewoon genieten van beide filmpjes….

Als je het een creatieve en originele vijver vind klik dan op ja, anders op neen. Ik klik sowieso op een dikke ja…

Meer afbeeldingen

De koiparadijzen: afbeelding 1
De koiparadijzen: afbeelding 2
De koiparadijzen: afbeelding 3
De koiparadijzen: afbeelding 4
De koiparadijzen: afbeelding 5
De koiparadijzen: afbeelding 6
De koiparadijzen: afbeelding 7
De koiparadijzen: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240