De laatste zondag is nog niet voorbij

De laatste zondag is nog niet voorbij

Normaal zou dit de laatste zondag zijn dat ik openblijf, maar ik ga nog 1 zondag openhouden. Ik weet nog niet welke, maar ik ga er een hele speciale actie aan koppelen. Hou dit in de gaten.

Het was trouwens vandaag een gezellige drukte en tot overmaat van ramp heb ik den Hans ook nog verkocht. Ik weet waar hij terecht komt en ik ben er ontzettend blij mee. Eens ingepakt, was de zak kapot, moesten we deze nog eens gaan vervangen, en tot overmaat van ramp starte de auto van de nieuwe eigenaar niet. Alle hens aan dek, maar starten wou hij niet. Theo bood zich aan om de mensen naar huis te brengen met de koi, dus dat probleem is ook weeral opgelost, en ik krijg juist telefoon dat ze onderweg zijn om de auto op te komen halen.

Een mooie, maar ook spannende dag vandaag, met goede gezonde en mooie koi. Vergeet het niet: oktober is de maand om nieuwe koi in je vijver te zetten...niet in het voorjaar. Kom daarom de laatste zondag dat ik open ben nog maar eens langs...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240