De Mako Kohaku

De Mako Kohaku

Er van uitgaande dat de koi van Mako geboren werden in augustus 2014, worden ze ook als laatkomers beschouwd, en zijn op dit ogenblik slechts 17 maanden. Ze staan dus altijd achter ten opzichte van de koi die geboren zijn in mei.

Vermoedelijk zal het vergelijk verdwijnen als ze ouder worden, want wat is enkele centimeters verschil nog als ze 80 of 82 cm zijn ! Je zou kunnen zeggen dat het nu nog teeners zijn, maar er zo niet meer uitzien. De vraag die zich stelt is wat er gebeurd als deze koi overkomen naar Europa !

Het is koffiedik kijken, maar zou het mogelijk zijn dat ze na aankomst op een normaal leven worden gezet en dat ze 1 tot 2 jaren zullen stilstaan qua groei !

Wij kunnen ze niet grootbrengen zoals bij momotaro, wij hebben niet de infrastructuur, noch de kennis of de mogelijkheden om ze een optimale begeleiding te geven.

Wij kunnen ze opvangen en laten gewoon worden aan de omstandigheden hier, maar dat is een paar maandjes redelijk met temperaturen die amper enkele weken boven de 20° gaan, en voor de rest is het pompen of verzuipen wat betreft de omstandigheden.

Maar laten we genieten van het aanbod, want het is telkens even slikken als je de nieuwe koi de revue laat passeren.

27 Mako Kohaku 57 cm

28 Mako Kohaku 58 cm

29 Mako Kohaku 58 cm

30 Mako Kohaku60 cm

31 Mako Kohaku 56 cm

32 Mako Kohaku 56 cm

23 Mako Kohaku 55 cm

34 Mako Kohaku 59 cm

35 Mako Kohaku 57 cm

36 Mako Kohaku 56 cm

Raar maar waar, maar zowel Daisuke als Ben hebben geen enkele van deze serie bij hun toppers geplaatst. Om met de woorden van Ben te eindigen: Mako kohaku dit maal niet voor mij

Nu kan je wel zeggen, "geen spek voor mijnen bek", maar misschien liggen hier kansen om toch een Momotaro kohaku van een bepaald niveau te kunnen aankopen, want geen spek voor mijnen bek betekent dat ze misschien niet zo goed zijn als de anderen, maar dat er nog veel meer veel slechtere zijn.

Wie mee wil draaien in de molen van de jumbo koi en voor een aanvaardbare prijs een echte jumbo te kunnen aankopen, kan hier zijn kansen grijpen. Leg je lat iets lager, verkijk je niet op de onbetaalbare mastodonten, en misschien wordt je wel gelukkig als je dit in je vijver hebt rondzwemmen.

Voor diegenen die hier mogelijkheden zien, contacteer me en ik zal je verder informeren over de voorwaarden.

Speciale toegift van de dag

Als persoonlijk fijnproevertje vandaag laat ik een filmpje zien van een koi die altijd indruk op ons heeft gemaakt, en die nog altijd op onze netvliezen staat gegrift.

Bekijk het filmpje en ondanks het amateuristisch filmpje is het nog altijd genieten met volle teugen.

Meer afbeeldingen

De Mako Kohaku: afbeelding 1
De Mako Kohaku: afbeelding 2
De Mako Kohaku: afbeelding 3
De Mako Kohaku: afbeelding 4
De Mako Kohaku: afbeelding 5
De Mako Kohaku: afbeelding 6
De Mako Kohaku: afbeelding 7
De Mako Kohaku: afbeelding 8
De Mako Kohaku: afbeelding 9
De Mako Kohaku: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137