New Mako en Bentley reeksen

New Mako en Bentley reeksen

Vandaag zet ik even de koi op de site die aangeboden worden door de Oyakoi New Mako en Bentley.

Ik heb toevallig gisteren nog een remake gemaakt van de oyakoi die ik heb mogen filmen in 2008. Ik was op het juiste moment op de juiste plaats, en toen werden er foto's gemaakt van de nu oude glorie waaronder de originele Bentley, de befaamde Izumo ryu (Izumo = stad van de vriend van Maeda San, en Ryu = draak) die geloof ik één van de eerste was die de 100 cm overschreed (106 cm), en als ik me niet vergis zit daar nog Maybach tussen en enkele andere oyakoi dit ik goed gekend heb.

Het doet me plezier om de orginele Bentley nog eens terug te zien, want op de één of andere manier heeft die altijd een geweldige indruk op mij gemaakt. Ik herinner me nog tot op de dag van vandaag dat ze deze gingen meten en dat zijn rug boven de meetbak uitkwam. Wat een koi...als je dit in het echt ziet wordt je verliefd op iets wat je in principe nooit kan bezitten. Sweet memories...

Helaas zijn de filmpjes niet van geweldige kwaliteit, want ik had toen nog maar een simpel digitaal cameraatje in de aanslag. Als je goed kijkt zie je eigenlijk de voorlopers van de oyakoi van nu. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren, en ik heb speciaal het eerste stukje van de film laten staan om je een indruk te geven van onze emotie op dat moment. Je zult hier ook nog de stem van Rini herkennen die toen met me mee is gegaan.

Geniet van deze 14 min. durende film uit de oudheid

New Mako offspring

16 New Mako kohaku 56cm

17 New Mako kohaku 59cm

18 New Mako kohaku 54cm

19 New Mako kohaku 54cm

Koi 20 en 21 zijn geen films van voorhanden momenteel.

Bentley offspring.

22 Bentely bloodline 63cm

23 Bentely bloodline 61cm

24 Bentely bloodline 64cm

25 Bentely bloodline 66cm

26Bentely bloodline 65cm

De keuze van Ben wat betreft de New Mako Kohaku: 16- 19- 20

De keuze van Ben wat betreft de Bentley kohaku: 23- 24- 26

Waar je je vooral niet op moogt verkijken zijn koi nr. 23 en 26 die misschien onmiddellijk verworpen worden door de foto die niet hun ware gezicht laten zien. Zelfs nummer 26 lijkt niet de moeite om naar te kijken. Bekijk toch maar de filmpjes, want deze behoren tot de grootten, zoniet de grootsten...

Wie echter een gooi wil doen naar een potentiele AJKS showkoi of een koi die daartoe in staat is, mag me altijd informeren en ik zal de inside informatie met de mogelijkheden en mogelijke prijzen doorgeven.

Meer afbeeldingen

New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 1
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 2
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 3
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 4
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 5
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 6
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 7
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 8
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 9
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 10
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 11
New Mako en Bentley reeksen: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240