De mascotte van de opensales van vorig jaar

De mascotte van de opensales van vorig jaar

Verleden jaar werd er een opensales gehouden met als special, een door Maeda San gekozen showa uit de tosai selectie.

Niet dat deze zo bijzonder was, want het waren gewone tosai, maar eentje stak er met kop en schouder bovenuit, en werd per opbod verkocht. Deze showa werd toen door Maeda San onmiddellijk als de beste koi uit de tosai selectie gekozen,

De koper van deze showa was Peter, en ik kreeg onlangs een filmpje aan van de verdere ontwikkeling van deze showa.

filmpje bij aankoop

filmpje bij ophalen

filmpje van de showa nu

De mail van Peter was als volgt:

Dag luc,

Hopelijk is je reis naar Japan goed verlopen. Hierbij een filmpje van de showa die ik bij je op de opensales heb gekocht tijdens de veiling. Ik schat dat de vis 35 cm is. Ik zou het leuk vinden als anderen de goede en minder goede punten benoemen van de vis.Ik stuur je later nog wat foto's van mijn vijver en de vissen die er in rond zwemmen.Rest mij verder om je succes te wensen tijdens de veiling

Gr

Peter

Zoals je kan lezen heb ik dit filmpje de dag ontvangen voor mijn vertrek naar Japan. Nu is het een mooie gelegenheid om dit in het nieuws te plaatsen. De showa lijkt me er toch gelikt uit te zien. Misschien niet de grootste, maar de kleuren spatten er toch vanaf. Ik denk dat menigeen blij zou zijn met een showa zoals deze. Wie zich geroepen voelt om deze showa te beoordelen...laat je gewoon gaan. ...

Wie nog graag het verhaal herleest van de eerste opensales, dat kan je hier terugvinden.

Zonder het specifiek in het nieuws te vermelden, werd dit filmpje van de jumbo toch bijna 100 keer bekeken. Zo zie je dat men de weg vind naar mooie filmpjes zonder dat ik dit in het nieuws vermeld. Het is trouwens niet niks als je nu in deze vijver kijkt, want er zwemmen 2 koi van +90 cm rond en de rest tikt ook aardig aan. Bijna allemaal koi van 70-87 cm.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137