De mindere goden

De mindere goden

Het grote probleem bij iedere dealer zijn altijd de overblijvers. Hoe raar het ook mag klinken, er zijn altijd koi die het niet maken in de harde wereld van de koibusiness.

Sommigen ontwikkelen bijzonder goed, en anderen doen het een heel stuk minder. Gelukkig heb je soms geluk en kan je af en toe koi die minder goed ontwikkeld zijn toch nog verkopen. Zo ook met dit koppel, waarbij de koi die hier het langste zit van allemaal.

Gisteren waren deze 2 achterblijverkes aan de beurt. Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat het natuurlijk ook niet de meest spraakmakende koi zijn, maar alles kan niet superdeluxe zijn. Ik ben blij dat ik er een goed thuis voor heb gevonden, want het blijven tenslotte je kinderen, en daar moet je goed voor zorgen.

De kanoko sanke is of was mijn oudste bewoner en werd geboren in 2012, nu dus 5 jaar en je kan haar beschouwen als een slecht ontwikkelde koi, volledig mee akkoord….Ze heeft wel bijna 4 jaar bij mij rondgezwommen.

Het moet niet altijd het beste zijn wat je moet laten zien, er zijn helaas ook mindere goden. Maar we werken eraan om altijd zoveel mogelijk moois te kunnen laten zien….

Ik heb eigenlijk niet veel overschot, een 25-tal koi en dan zeker nog hele goede koi als je de bowl van enkele dagen geleden bekijkt.

Schaduwdoeken.

Het is misschien geen must, maar toch voelen de koi zich veiling onder de schaduwdoeken en kunnen ze zich verschuilen tegen de zon.

Of ze dit nu daadwerkelijk doen is me niet duidelijk, maar ik ben toch blij dat ik de schaduwdoeken heb aangebracht. Bovendien worden er ook redelijk wat schaduwdoeken bij koiliefhebbers geleverd, zo ook bij Giovanni.

Vandaag besteld, gisteren aangekomen zou je het kunnen noemen, en goed op tijd want blijkbaar gaat de zon zich weer laten gelden de komende dagen. Zoals gebruikelijk zal het goede weer maar enkele dagen aanhouden, maar het is fijn als de koi zich kunnen verschuilen onder het schaduwdoek.

Meer afbeeldingen

De mindere goden: afbeelding 1
De mindere goden: afbeelding 2
De mindere goden: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240