De vijver van Beereke

De vijver van Beereke

Het is een specialleke die Beereke…Luc wil je mijn vijver eens in het nieuwsitem zetten ? Ja, hij wil eens graag in het nieuws gezet worden. Dan doe je dat toch nietwaar !

Ik heb Beereke nog maar één keer gezien, dat was toen hij met zijn vriend Sandy 2 showa van Momotaro kwam kopen, en dat was meer dan gezellig.

Ik kan over hem dus niet veel vertellen…ik weet dat hij uit West Vlaanderen komt en onlangs zijn hobby met koi terug heeft opgestart na een korte onderbreking.

Ik zou hem durven omschrijven als spontaan, vlot, joviaal en iemand waar je alles aan zou kunnen vragen, hij doet het voor je, een man uit één stuk. Bij de koivrienden schijnt hij ook bekend te zijn onder zijn nickname…Beereke, maar in het echt heet hij Rudy.

Ik heb van hem dan ook een filmpje ontvangen met zijn impressie van zijn vijver waar hij pas een nieuwe omheining naast heeft geplaatst met een watervalleke.

Uiteraard herken ik de 2 tosai die van Interkoi komen, en de rest ziet er ook heel verzorgd uit…complimenten.

Speciale aanbieding

Soms gebeurt het dat mensen mijn hulp inroepen om iets te verkopen, in dit geval een jumbo koi. De reden waarom deze verkocht wordt is omdat de wens bestaat zijn bestand te upgraden.

Het is misschien niet moeders mooiste, maar het is wel een koi met inhoud en body, en bovendien is er niets aan te merken op de kwaliteit van de koi, die eigenlijk uitmuntend kan worden genoemd.

Het shiroji oogt bijzonder sterk, haar patroon is minder oogstrelend dat moet je toegeven, en het sumi ligt daar waar het niet moet liggen. Je moet er gewoon eerlijk in zijn, ze krijgt niet het predicaat van schoonheid.

Ze krijgt wel het predicaat van kwaliteit en wie een koi van +75 cm voor een prikje wil aankopen en wil genieten van een jumbo koi, zou het best even in contact komen met mij, dan zal ik je doorverwijzen naar de verkoper, nadat de onderhandelingen zijn afgerond.

Bekijk het sympathieke filmpje en laat je verleiden door een koi die niet het geluk heeft om zo mooi te zijn als de rest, maar wel zo lief als je je maar kan inbeelden. Wie wil deze spetter een nieuwe thuis geven...

Kweker: Yamatoya

Geboren: 02-06-2012

Lengte: 75 cm+

Af te halen na overeenkomst ofwel in Arendonk ofwel bij de eigenaar.

Vraagprijs: overeen te komen

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240