Ze hebben hun plicht gedaan

Ze hebben hun plicht gedaan

Nu is het weer tijd om te genieten van de rust die gaat komen. De koi die aan de show hebben meegedaan gaan stilaan naar buiten om van een welverdiende rust te genieten.

Het eerste trio gaat naar buiten. De overigen moeten nog opgehaald worden of zal ik wegbrengen in de loop van deze week.

Ze hebben hun rust verdiend en ze worden onmiddellijk in de gemeenschap opgenomen van de koi die buiten zitten.

De sanke is nog vrij jong. Ongeveer 70 cm gemeten, en slechts sansai is het een veelbelovende jumbo die toch wel eens een eind over de 80 cm kan geraken.

De doitsu showa was wel 2 kg lichter geworden na haar uitspattingen op de show. Ze heeft duizenden eitjes vrijgegeven, en wie weet welke toppers er wel tussen zouden kunnen zitten.

Het is misschien niet een optimaal modern patroon, maar technisch zit ze bijzonder goed in mekaar. Huidkwaliteit zelfs na het paaien en kleurstellingen zijn bijzonder sterk. Ik ben wel verschoten van haar groeicapaciteit. Ze heeft op de korte periode dat ze hier was toch 6 cm groei gemaakt, dus dat beloofd voor de toekomst.

De maruten showa blijft altijd een patroon dat me blijft intrigeren. En showa en maruten en een mooi patroon…ik hou ervan.

Naast het buitenzetten van deze 3 verdienstelijke koi zat “het overschot van de benigoi” nog binnen en die moesten ook naar buiten. Nog 17 kandidaat benigoi kunnen nu ook weer genieten van de zon.

De zomer en de vakanties dienen zich aan. Over het algemeen luidt dit een rustige periode in. Misschien niet slecht voor de koi om van de nodige rust te genieten.

Ik ga een aantal koi dagelijks in promotie zetten en ook dagelijks weer laten verdwijnen, kwestie om de verkoop van de overblijvende koi te stimuleren. Een gouden kans voor velen, en denk nu niet dat wat er overblijft niet goed is integendeel….

Iedere dag zullen er een aantal koi onder de knop “nieuwe koiaanwinsten” geplaatst worden met een bepaalde korting. Ze kunnen er 1 dag of verschillende dagen blijven staan. Heb je interesse om één van deze koi aan te kopen, dan kan je een optie nemen tot het weekend en de koi komen bekijken.

Iedere dag zullen er andere koi worden aangeboden en zullen er een aantal verdwijnen. Maak gebruik van deze kans, want er zouden nog een aantal van deze koi moeten verkocht worden tijdens de zomerperiode.

Meer afbeeldingen

Ze hebben hun plicht gedaan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137