Showa 1511002 vertrok naar Den Haag

Showa 1511002 vertrok naar Den Haag

De showa die verloot werd ter ere van het 10-jarig bestaan van Interkoi werd gisteren door Bart opgehaald.

Het bleek een hele populaire showa te zijn, die nochtans van februari 2016 al aangeboden werd via de website. Hij werd dikwijls bekeken, maar nooit verkocht. Tijdens de loting bleek uit veel reacties dat de koi toch bijzonder populair was...tja...mensen begrijpen, het is een kunst.

Bart was de gelukkige winnaar van de loting, en zijn woorden waren diep gemeend: Ik ben hier echt blij mee….. Hij had zijn oog er tijdens de opendeurdagen al laten opvallen, en zou deze showa dolgraag aangekocht hebben, maar dat kon toen helaas niet meer.

Hij werd door mij verkozen als de showa die tijdens de BKS zou uitgeloot worden. Het werd een onverwacht succes, dat moet ik eerlijk toegeven. Ik verwachtte een paar 100 euro te ontvangen en dacht er enkele mensen tijdelijk gelukkig mee te maken, maar het liep anders uit. Het was zelfs een opmerkelijk succes.

Zo doe je iets en mislukt het helemaal, zo doe je iets en is het een groot succes. Heel eenvoudig, als je niets doet kan er ook niets mislukken of goedgaan, punt uit !

Nu is het wel zo dat Bart eigenlijk een trouwe klant is. Hij kwam al bij mij toen Interkoi nog niet bestond, en toen ik aan het uitzoeken was hoe de handel in elkaar zat.

Bij het opstarten van Interkoi heeft hij een aantal koi gekocht, waarvan ik gisteren voor de eerste keer filmpjes heb gezien, en waar ik met verbazing naar heb gekeken. Zelfs Polleke die erbij was, keek zijn ogen uit naar de prachtige vijver van 130 kuub waar 15 jumbo koi, waarvan vele van Interkoi rondzwommen…en dit na al die jaren.

Ik was danig onder de indruk, en ik was dan ook verheugd dat deze prachtshowa naar Den Haag verhuisd, waar hij kan genieten van een zalig leven. Bart heeft me beloofd om filmpjes en foto’s te sturen van zijn bestand en van zijn vijver, dus hoop doet leven, want Bart is iemand die graag onopvallend blijft.

Ik herkende trouwens nog koi die hij had aangekocht, en dat moet toch al een jaar of 8 geleden zijn. Volgens Bart is hij niet echt internet minded, en bekijkt s’morgens de voetbal op internet en het nieuws van Interkoi, en dat is het zowat geweest…

Een fijn einde voor een fijne actie, en daarmee is de viering van het 10-jarig bestaan zowat afgesloten. Rest enkel nog het “dartsgame”.

Nu is het koopseizoen min of meer gedaan, en is het enkele maanden een rustige tijd. Nu zul je denken dat er geen goede koi niet meer in Arendonk zitten....mis poes... niets is minder waar.

Voor een paar mensen heb ik enkele koi gebowld en op film gezet, en deze komen uit mijn vijver waar “mijn overschot in zit”. Nu moet je eens goed naar die overschot kijken.

Ik heb zomaar een aantal willekeurige koi geschept uit vijver 1, en bekijk dit filmpje maar eens goed. Prachtige jonge koi van 60 cm+, goed om mee te doen met iedere koishow. Koi waar nog toekomst in zit, en die iedere vijver zal sieren.

Ik weet dat heel veel mensen blij zouden zijn met koi zoals deze ! Het is nu de kans om ze te kopen en met wat geluk smijt je 50% korting via het dartsspel.

Nog even de regels op een rijtje:

Uiteraard moet je beslist hebben dat je de koi wil kopen.

Daarna mag je eerst 3 darts smijten om het gevoel te krijgen van de pijlen en het bord.

Na de 3 beurten krijg je 1 dart om je korting te smijten.

Het is deze korting die toegepast wordt op de afgesproken prijs.

De triples zijn niet geldig, de doubles zijn wel geldig.

Ik zou zeggen…waag je kans, koop de koi en probeer de 50% korting te smijten….

En Bart.... vergeet me niet en stuur me aub de foto’s en de filmpjes van je fantastische vijver !

Ter info

Ik ben vandaag aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur.

Tenslotte

Er moeten nog steeds koi opgehaald worden. Zou je zo vriendelijk willen zijn om de laatste koi op te halen aub...we zijn al bijna een jaar verder....

Meer afbeeldingen

Showa 1511002 vertrok naar Den Haag: afbeelding 1
Showa 1511002 vertrok naar Den Haag: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240